Η Katy Perry τόλμησε το πρώτο βήμα για να αποκατασταθούν οι σχέσεις της με την Taylor Swift.

Written by on May 10, 2018

Η Taylor Swift παρέλαβε ένα απρόσμενο δώροαπό την Katy Perry, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει την περιοδεία για την προώθηση του άλμπουμ «reputation».

Η 28χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο στις «ιστορίες» του Instagram της την Τρίτη 8 Μαΐου, δείχνοντας στον κόσμο το πακέτο που της έστειλε η Katy Perry και περιείχε έναν κότινο, δηλαδή ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς, όμοιο με εκείνο που στεφάνωναν το νικητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας.

Ο κότινος επίσης είναι παγκόσμιο σύμβολο ειρήνης και ελευθερίας.

Η
Katy Perry έστειλε και μία επιστολή, στην οποία έγραψε ότι ήταν «βαθιά λυπημένη» και ήθελε να δώσει τέλος στην κόντρα που τη χώριζε με τη συνάδελφό της.

Η Taylor Swift ανέφερε στο Instagram ότι αυτή η κίνηση σημαίνει πάρα πολλά για εκείνη και έγραψε τη φράση, «σ’ ευχαριστώ Katy».

Οι δύο αστέρες της pop ήταν σε ανοιχτή διαμάχη από το 2014, όταν η Swift δήλωσε στο «Rolling Stone» ότι μία άλλη τραγουδίστρια είχε πάρει έναν από τους χορευτές της.

Στη συνέχεια, η Perry είχε συγκρίνει τη Swift με ένα χαρακτήρα από την κινηματογραφική ταινία «Mean Girls» (Τα Κακά Κορίτσια).

Η καινούρια περιοδεία της Taylor Swift ονομάζεται «Reputation Stadium» και ξεκίνησε επίσημα την Τρίτη 8 Μαΐου από το Glendale της Αριζόνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη συμμετοχή επίσης της Camila Cabello και της Charli XCX.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist