Η Katy Perry αναγγέλλει το music video του «Small Talk» – Τα πρώτα πλάνα και το making of

Written by on August 30, 2019

Στην τελική ευθεία για επίσημο βίντεο του «Small Talk».

Η Katy Perry μοιράζεται τα παρασκήνια από τη δημιουργία του music video για το νέο της single με τίτλο «Small Talk».

Το «Small Talk» κυκλοφόρησε στις 6 Αυγούστου και αρχικά συνοδεύτηκε από ένα lyric video με πρωταγωνιστές δύο ηθοποιούς που κλήθηκαν να αποτυπώσουν την αμηχανία που επικρατεί στη συνάντηση με μία πρώην σχέση, όπως την περιγράφουν οι στίχοι του τραγουδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που έρχονται στην επιφάνεια μέσω του making of, στο επίσημο music video του «Small Talk» φαίνεται πως θα παρακολουθήσουμε τη διοργάνωση καλλιστείων σκύλων.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Tanu Muino και στο teaser βλέπουμε μία από τις συνεδριάσεις της Katy Perry με την ομάδα της παραγωγής, η οποία έλαβε χώρα στο Λος Άντζελες.

«Δεν θέλω να κάνουμε ένα κάστινγκ στο οποίο θα λέμε: “Εδώ είναι ένας σκύλος που μπορεί να κάτσει”», λέει η τραγουδίστρια. «Θέλω την Jennifer Aniston των σκυλιών! Θέλω τον Brad Pitt των σκυλιών! Θέλω σκύλους αστέρες!», εξηγεί η Katy Perry.

Αμέσως μετά ακολουθούν σύντομα πλάνα από το music video, στα οποία σκύλοι από διάφορες ράτσες να κάνουν εντυπωσιακά κόλπα, όπως να περπατούν όρθιοι στα δύο πόδια ή να κάνουν skateboard.

Το video clip του «Small Talk» θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music την Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist