Η Jesy Nelson εγκαταλείπει οριστικά τις Little Mix – Το μήνυμα της τραγουδίστριας

Written by on December 17, 2020

«Το συγκρότημα έχει επηρεάσει πραγματικά την ψυχική μου υγεία», εξηγεί η Jesy Nelson.

 

Η Jesy Nelson ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή της από τις Little Mix.

Η 29χρονη τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πρόσφατα ότι θα έκανε «ένα εκτεταμένο διάλειμμα από το συγκρότημα», επικαλούμενη προσωπικούς ιατρικούς λόγους.

«Μετά από καταπληκτικά 9 χρόνια μαζί, η Jesy πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τις Little Mix. Αυτή είναι μια απίστευτα λυπηρή στιγμή για όλες μας, αλλά υποστηρίζουμε πλήρως την Jesy», σημείωσε το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του.

«Γνωρίζουμε ότι η αποχώρηση της Jesy από το γκρουπ είναι πραγματικά λυπηρή είδηση για τους θαυμαστές μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ παιδιά και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την αφοσίωσή σας και τη συνεχή υποστήριξη», συνέχισαν οι Little Mix.

«Ανυπομονούμε να δούμε πολλούς από εσάς κάνοντας περιοδεία. Πάντα αγάπη, Jade, Perrie και Leigh-Anne», είναι τα λόγια με τα οποία ολοκληρώνεται το μήνυμα του συγκροτήματος.

 

 

Η Jesy Nelson, η οποία ήταν μέλος των Little Mix από τη δημιουργία τους κατά τη διάρκεια του βρετανικού «The X Factor» το 2011, μοιράστηκε μια μακροσκελή δήλωση στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να εγκαταλείψει το συγκρότημα.

«Προς όλους τους Mixers μου, τα τελευταία εννέα χρόνια στις Little Mix ήταν η πιο απίστευτη περίοδος της ζωής μου», έγραψε.

«Έχουμε πετύχει πράγματα που δεν πίστευα ποτέ ότι ήταν δυνατά. Από την κατάκτηση του πρώτου μας BRIT Award έως τα sold out shows μας στο O2. Αποκτήσαμε φίλους και θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά από τα βάθη της καρδιάς μου που με κάνατε να νιώσω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο», συνέχισε.

«Πάντα ήσασταν εκεί για να με υποστηρίζετε και να με ενθαρρύνετε και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι το συγκρότημα έχει επηρεάσει πραγματικά την ψυχική μου υγεία. Βρίσκω πολύ σκληρή τη συνεχή πίεση να βρίσκομαι σε ένα γυναικείο συγκρότημα και να ζω σύμφωνα με τις προσδοκίες», εξήγησε η Jesy Nelson.

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή που πρέπει να επενδύσουμε ξανά στη φροντίδα του εαυτού μας παρά να επικεντρωνόμαστε στο να κάνουμε άλλους ανθρώπους χαρούμενους και νιώθω ότι τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία. Έτσι μετά από πολλή σκέψη και με βαριά καρδιά, ανακοινώνω ότι φεύγω από τις Little Mix», αποκάλυψε.

Η Jesy Nelson τόνισε επίσης ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται να περάσει χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπά και να επικεντρωθεί σε πράγματα που την κάνουν χαρούμενη, δηλώνοντας έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

«Δεν είμαι σίγουρη πως θα είναι αυτή τη στιγμή, αλλά ελπίζω ότι θα είστε ακόμη εκεί για να με υποστήριξε», έγραψε.

Η τραγουδίστρια έκλεισε το μήνυμά της ευχαριστώντας τόσο το κοινό όσο και τις συνεργάτιδές της στις Little Mix.

«Προς κάθε ένα θαυμαστή που ήρθε να μας σε συναυλία, που άκουσε τα τραγούδια μας και τραγούδησε με την ψυχή του, που μου έστειλε μηνύματα και με υποστήριξε σε όλη τη διαδρομή, θέλω να ξέρετε ότι σας αγαπάω όλους τόσο πολύ και δεν θα μπορούσε να τα έχω κάνει αυτά χωρίς εσάς, σας εκτιμώ απεριόριστα».

«Πάνω απ’ όλα, θέλω να πω ευχαριστώ στην Jade, την Perrie και τη Leigh-Anne που δημιούργησαν ορισμένες από τις πιο εκπληκτικές στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να εκπληρώνετε όλα τα όνειρά σας και ότι θα συνεχίσετε να δημιουργείτε μουσική που αγαπά ο κόσμος», κατέληξε η Jesy Nelson.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist