Η Jessie J επιστρέφει με το νέο τραγούδι «I Want Love»!

Written by on June 14, 2021

Η Jessie J βάζει τα θεμέλια για το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

Η Jessie J επιστρέφει δριμύτερη με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «I Want Love», που κυκλοφορεί από τις Lava / Republic Records / Universal Music.

Για να φέρει το τραγούδι στη ζωή, η Jessie J συνεργάστηκε με τον βραβευμένο με τρία Grammy τραγουδιστή και παραγωγό Ryan Tedder (Beyoncé, Adele), ο οποίος έχει συνυπογράψει το «I Want Love» και έχει επιμεληθεί την παραγωγή του.

Η Jessie J δηλώνει για το «I Want Love»: «Ήθελα να επιστρέψω με ένα τραγούδι που ήταν κλασικό αλλά και μοντέρνο. Με μια μεγάλη ερμηνεία που θα τους ανεβάσει όλους στο dance floor. Ανυπομονώ ο κόσμος να ακούσει αυτό το τραγούδι και να το χορέψει και να το τραγουδήσει δυνατά».

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια συνεχίζει να ατενίζει το μέλλον ενώ αυτή τη χρονιά συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της, του πλατινένιου «Who You Are» του 2011.

Η Jessie J επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ με την αναλλοίωτη φωνή της που παρουσιάζεται μία φορά σε μία γενιά, τους εξομολογητικούς στίχους της και την ανεξάντλητη γοητεία της.

Το «I Want Love» βάζει τα θεμέλια για το πολυαναμενόμενο πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η Jessie J έχει γράψει την δισκογραφική δουλειά της και έχει φροντίσει την παραγωγή της μαζί με τον Ryan Tedder.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist