Η Ellie Goulding μοιράζεται το EP «Songbook for Christmas»

Written by on November 24, 2020

Τα τραγούδια της Ellie Goulding για τα Χριστούγεννα.

 

Η Ellie Goulding κυκλοφορεί ένα νέο EP με τίτλο «Songbook For Christmas».

Το EP περιλαμβάνει μια σειρά από παλαιότερες διασκευές της τραγουδίστριας σε αγαπημένα τραγούδια που είναι συνυφασμένα με το χειμώνα και τα Χριστούγεννα.

Μεταξύ τους το διαχρονικό «Holy Night» (Άγια Νύχτα), το «Your Song» του Elton John, αλλά και το «The Writer» από το πρώτο άλμπουμ της, το «Lights», το οποίο γιόρτασε νωρίτερα φέτος τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του.

Τη φετινή χρονιά η Ellie Goulding κυκλοφόρησε επίσης το τέταρτο studio album, με τίτλο «Brightest Blue», το οποίο κατέκτησε την κορυφή του βρετανικού chart.

Η εκδοχή του EP «Songbook For Christmas» που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του Amazon Music περιέχει επίσης τη διασκευή της Ellie Goulding στο «River» της Joni Mitchell, που έφτασε στο No. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Είμαι ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορώ το “Songbook For Christmas”, μια συλλογή με τα αγαπημένα μου εορταστικά και χειμερινά τραγούδια. Αυτά τα τραγούδια καλύπτουν διάφορες κυκλοφορίες και διαφορετικά στάδια της καριέρας μου, οπότε είναι πολύ ωραίο να τα έχω συγκεντρωμένα σε ένα EP για να τα απολαύσουν οι θαυμαστές μου», δηλώνει η τραγουδίστρια.

«Αυτή τη χρονιά είναι δύσκολη για τόσους πολλούς, αλλά ελπίζω ότι αυτό το EP μπορεί να φέρει λίγη εορταστική ευθυμία και λίγη παρηγοριά αυτά τα Χριστούγεννα», τονίζει.

Το EP «Songbook For Christmas» κυκλοφορεί από την Polydor Records / Universal Music.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist