Η Dua Lipa μοιράζεται το νέο τραγούδι «Want To»

Written by on September 11, 2018

Η Dua Lipa παρουσιάζει ένα από τα νέα τραγούδια που θα ακούσουμε στην καινούργια έκδοση του πρώτου δίσκου της.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της συνεργασίας της με τους Silk City των Diplo και Mark Ronson στο «Electricity», η Dua Lipa μοιράζεται άλλο ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Η επιτυχημένη Βρετανίδα τραγουδίστρια, με αλβανική καταγωγή, θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου μία νέα έκδοση του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, που έφερε τον τίτλο το όνομά της.

Η «Complete Edition» θα περιέχει τις ήδη γνωστές επιτυχίες «New Rules», «IDGAF», «Be The One», «Blow Your Mind (Mwah) κ.ά. και επιπλέον τρία καινούργια τραγούδια.

Μεταξύ αυτών είναι η συνύπαρξη της Dua Lipa με τις BLACKPINK, ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της K-pop σκηνής, στο «Kiss And Make Up». Τα δύο υπόλοιπα νέα τραγούδια τιτλοφορούνται «Want To» και «Running».

Dua Lipa - New Rules - BRIT Awards 2018 - Hit Channel

Ο παρθενικός δίσκος της Dua Lipa  έγινε πραγματικότητα τον Ιούνιο του 2017 από τη Warner Bros. Records και σημείωσε πλατινένιες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασιλείο και χρυσές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η «Complete Edition» θα είναι διπλό άλμπουμ και θα περιλαμβάνει επίσης την επιτυχία «One Kiss» σε συνεργασία με τον Calvin Harris, τη σύμπραξη με τους Silk City στο «Electricity» και μία ζωντανή ηχογράφηση του smash hit «New Rules».

Το «Want To» είναι το τραγούδι στο οποίο βασίζεται η συνεργασία της 22χρονης τραγουδίστριας με την αυτοκινητοβιομηχανία της «Jaguar».

Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε με τη χρήση του καινοτόμου συστήματος «I-PACE» της «Jaguar» και η καμπάνια καλεί τους ακροατές να δημιουργήσουν το δικό τους, προσωποιημένο remix του «Want To», χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist