Η Demi Lovato πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης

Written by on August 7, 2018

«Έτοιμη για μία νέα αρχή», δηλώνει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας και αμέσως κατευθύνθηκε προς ένα κέντρο απεξάρτησης, στο οποίο αναμένεται να παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια νοσηλευόταν από τις 24 Ιουλίου στο Ιατρικό Κέντρο «Cedars-Sinai» του Λος Άντζελες, εξαιτίας των επιπλοκών που παρουσίασε η υγεία της από την υπερβολική δόση χρήσης ουσιών.

Τις προηγούμενες ημέρες η 25χρονη αντιμετώπισε παρενέργειες, όπως έντονη ναυτία και υψηλό πυρετό, λόγω των οποίων χρειάστηκε να παραμείνει κλινήρης.

«Η οικογένειά της και η ομάδα της έχουν αποφασίσει ότι η καλύτερη κατάσταση για να επικεντρωθεί η Demi στην απεξάρτηση της, είναι να εισαχθεί σε κέντρο με εσωτερική παραγωγή», σχολιάζει μία πηγή.

«Αυτή η προσέγγιση βασίστηκε σε αυτό που είχε αποτέλεσμα για την Demi στο παρελθόν, όταν διέμεινε σε κέντρο απεξάρτησης για παραπάνω από ένα χρόνο.»

Η Demi Lovato δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει ότι «κάθε ημέρα είναι μία μάχη» για να μείνει απεξαρτημένη και λέγεται ότι «θα κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει εκεί πού ήταν».

Η τραγουδίστρια είναι ευγνώμων που περιβάλλεται από τόσους πολλούς ανθρώπους που την αγαπούν και θέλουν να την κάνει να τη δουν να νικάει.

Demi Lovato - Hit Channel

Σύμφωνα με μία άλλη πηγή, η οικογένεια της Lovato ανησυχεί πολύ ότι η pop star θα κυλήσει ξανά μετά τη νοσηλεία της, όμως η ίδια διαδίδει ότι είναι «επιτέλους έτοιμη για μία νέα αρχή».

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχει ένα πλάνο να αλλάξει και κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων που ήταν νοσηλευόμενη, είδε αληθινά τον εαυτό της και συνειδητοποίησε τι έχει κάνει στον εαυτό της και στο σώμα της.

Η Demi Lovato υποστηρίζει ότι είναι φοβισμένη από το πολύ πόσο γρήγορα η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και είναι πρόθυμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να τη βάλει σε τάξη. Μετανιώνει που άφησε τις καταχρήσεις να εξελιχθούν τόσο πολύ, επειδή έχει τεράστια υποστήριξη.

Επίσης συνειδητοποιεί ότι η πρώτη κίνησή της ως εθισμένη ήταν να απομακρυνθεί και να απομονωθεί από την οικογένεια και τους αληθινούς φίλους της.

Η 25χρονη τραγουδίστρια αισθάνεται συγχυσμένη και συγκλονισμένη, καθότι νόμιζε ότι η ζωή της κυλούσε ομαλά, έως ότου κατέρρευσαν όλα τόσο γρήγορα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist