Η Demi Lovato λύγισε τραγουδώντας ζωντανά το «Sober»

Written by on June 25, 2018

Η Demi Lovato δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της όσο τραγουδούσε το νέο της single με τίτλο «Sober».

Ελάχιστες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Sober» που σόκαρε την ειλικρινή εξομολόγησή του, η Demi Lovato ανέβηκε στη σκηνή για να πραγματοποιήσει μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες εμφανίσεις.

Το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια συμμετείχε στο φεστιβάλ «Rock In Rio» στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Με τη συνοδεία ενός πιάνου, τραγούδησε το νέο τραγούδι της μέσα από τους στίχους το οποίου απολογείται στα αγαπημένα πρόσωπα της και στους θαυμαστές της, για το γεγονός ότι κύλησε ξανά μετά από έξι χρόνια απεξάρτησης από τις ουσίες.

Η αστέρας της ποπ ήταν πάντα ομιλητική όσον αφορά τη μάχη που έδινε με την ψυχική υγεία και τον εθισμό της. Από την ίδια ειλικρίνεια διακατέχεται και το «Sober», το οποίο έγινε αιτία για να γεμίσει με δάκρυα το πρόσωπο της Demi Lovato καθώς τραγουδούσε.

Παρόλο που σε κάποια σημεία κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της, η 25χρονη τραγουδίστρια λύγισε όταν τραγούδησε το στίχο «θα ήθελα να ήμουν πρότυπο». Αμέσως το κοινό ξέσπασε σε φωνές, δείχνοντας ότι συνεχίζει να την υποστηρίζει και σε αυτό το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης της στο «Rock In Rio», η Demi Lovato μοιράστηκε αυτή την ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή και με τους εκατομμύρια ακολούθους της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Απόψε ανέβηκα στη σκηνή ως ένα νέο πρόσωπο με μία νέα ζωή», έγραψε σε μία αισιόδοξη προσέγγιση. «Σας ευχαριστώ όλους όσους με έχετε υποστηρίξει σε αυτό το ταξίδι. Δε θα ξεχαστεί ποτέ.»

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist