Η Demi Lovato θέλει το δικό της «Despacito» και συνεργάζεται με τον Luis Fonsi

Written by on November 16, 2017

Η Demi Lovato και ο Luis Fonsi αφήνουν σημάδια ότι υπάρχει πιθανότητα να συναντηθούν στο ίδιο τραγούδι. Ο νέος δίσκος της Demi Lovato κυκλοφόρησε πριν από ένα μήνα, όμως η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δε σταματά εδώ. Φημολογείται ότι ηχογράφησε μία «ονειρική συνεργασία» με την Christina Aguilera και υπάρχει ένας ακόμη ψίθυρος.

Το «Despacito» ήταν το Νο 1 (ξένο) τραγούδι του καλοκαιριού. Η κυριαρχία ήταν τόσο μεγάλη, που σχεδόν άρπαξε το «στέμμα» της Mariah Carey, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ περισσότερων εβδομάδων παραμονής στην κορυφής του «Billboard Hot 100». Η λάτιν φρενίτιδα συνεχίστηκε με την Beyoncé, η οποία συμμετείχε στο remix του «Mi Gente» των J Balvin και Willy Willam, με το τραγούδι να φτάνει στο Νο 3 του «Billboard Hot 100».

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση; Σύμφωνα με πληροφορίες, η Demi Lovato ετοιμάζει ένα τραγούδι με τον ίδιο τον κ. «Despacito», τον Luis Fonsi.

Όπως επισημαίνει το «Billboard», οι δύο τραγουδιστές σχολιάζουν τις δημοσιεύσεις στο Instagram του άλλου. Η 25χρονη τραγουδίστρια ανάρτησε μία φωτογραφία με τη λεζάντα «γύρισμα μουσικού βίντεο», στην οποία απάντησε ο καλλιτέχνης από το Πουέρτο Ρίκο, γράφοντας: «Τι έγινε Demi;».

dlovato-zooradio.jpg

Στη συνέχεια, η Demi Lovato επισκέφθηκε το λογαριασμό του Louis Fonsi, για να του γράψει «Γεια σου Fonsi», ενώ και εκείνος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση κάποιων γυρισμάτων.

luisfonsi-zooradio.jpg

Το «Buzzfeed» είχε ρωτήσει την Demi Lovato αν θα κυκλοφορούσε ένα τραγούδι στα ισπανικά στο μέλλον.

Η απάντησή της; «Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να περιμένετε και να μάθετε, επειδή ηχογράφησα πρόσφατα κάτι που νομίζω ότι θα σας αρέσει», είχε αποκαλύψει.

Ετοιμαστείτε!

Πηγή: hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist