Η Camila Cabello στην ορχηστρική έκδοση του «Consequences»

Written by on October 11, 2018

Το «Consequences» ολοκληρώνει τον κύκλο του παρθενικού προσωπικού δίσκου της Camila Cabello.

Η Camila Cabello παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή του «Consequences», με τη χρήση κλασικών οργάνων στην ενορχήστρωση.

Η πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο προσωπικό άλμπουμ της ανερχόμενης pop star, το πλατινένιο «Camila» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο από τις Syco Music και Epic Records / Sony Music και περιέχει επίσης το έξι φορές πλατινένιο «Havana» και το διπλά πλατινένιο «Never Be The Same».

Το «Consequences» είναι «κάτι σαν τo επακόλουθο του “Never Be The Same”», σχολιάζει η Camila Cabello για το νέο ραδιοφωνικό single της.

«Αισθάνομαι ότι πολλά τραγούδια θα μπορούσαν να είναι σε αυτή τη μία ιστορία και σε όλες τις διαφορετικές φάσεις. Αισθάνομαι ότι το “Consequences” είναι η συνέπεια ενός έρωτα που ήταν τόσο τοξικός και δύσκολο να τον βγάλεις από το μυαλό σου», περιγράφει.

Το «Consequences» ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που ετοίμασε η Camila Cabello για τον παρθενικό δίσκο της, ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσει, και ηχογράφησε τη φωνή της εφτά φορές συνολικά, επειδή ήθελε να αποτυπώσει το σωστό κλίμα.

Το video clip για την ορχηστρική έκδοση του «Consequences» θα κυκλοφορήσει αύριο, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή του 26χρονου Αμερικανού ηθοποιού Dylan Sprouse.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η Camila Cabello θα παρουσιάσει ζωντανά το τραγούδι στη σκηνή των American Music Awards 2018, τα οποία θα διεξαχθούν το βράδυ της Τρίτης 9 Οκτωβρίου στο «Microsoft Theater» του Λος Άντζελες.

Συγχρόνως, διαθέτει πέντε υποψηφιότητες και διεκδικεί να κερδίσει το πρώτο βραβείο της στη διοργάνωση ως σόλο καλλιτέχνης.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist