Η Billie Eilish είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το επόμενο τραγούδι της!

Written by on May 31, 2021

Η Billie Eilish είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, το επόμενο single από το νέο άλμπουμ της «Happier Than Ever».

Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά της 19χρονης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου και μια πρόγευση έχουν δώσει τα singles «My Future», «Therefore I Am» και το πιο πρόσφατο «Your Power».

Σε ανάρτηση που έκανε στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Billie Eilish δημοσίευσε ένα κοντινό βίντεο του εαυτού της και ανακοίνωσε ότι το επόμενο τραγούδι της πρόκειται να κυκλοφορήσει πιο σύντομα από αυτό που θα περίμεναν οι θαυμαστές της.

«Νέο τραγούδι κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα», έγραψε στη λεζάντα.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και το μήνυμα που έστειλε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο αδερφός της και συνεργάτης της, Finneas, ο οποίος σημείωσε: «Νέο τραγούδι της Billie έρχεται πολύ σύντομα».

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ούτε ο τίτλος του τραγουδιού ούτε η ακριβής ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Μετά την ακύρωση της προηγούμενης περιοδείας της αμέσως μετά την έναρξή της λόγω της πανδημίας, η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι το 2022 θα πραγματοποιήσει μία νέα παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «Happier Than Ever, The World Tour» για την προώθηση του νέου άλμπουμ της.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2022 με 32 συναυλίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και θα συνεχιστεί τον Ιούνιο του 2022 με 18 συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε επιλεγμένες πόλεις της Ευρώπης.

Η ζήτηση του κοινού αποδεικνύεται πρωτοφανής, καθώς πριν λίγες ώρες η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist