Η Billie Eilish ανακηρύσσεται «Γυναίκα της Χρονιάς» από το Billboard

Written by on November 27, 2019

Η Billie Eilish προσθέτει ακόμα έναν τίτλο στο βιογραφικό της, λίγο πριν κλείσει τα 18.

Το Billboard ονομάζει «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2019 την Billie Eilish.

Η νεαρή τραγουδίστρια θα παραλάβει το τιμητικό βραβείο στην ετήσια εκδήλωση «Women In Music» του μουσικού περιοδικού, τα οποία θα διεξαχθούν στο «Hollywood Palladium» στις 12 Δεκεμβρίου με οικοδέσποινα τη Hayley Kiyoko.

Μόλις έξι ημέρες πριν την ενηλικίωσή της, η Billie Eilish θα γίνει επισήμως η νεότερη ηλικιακά καλλιτέχνιδα που ονομάζεται «Γυναίκα της Χρονιάς» από το Billboard.

Τα προηγούμενη έτη το βραβείο απονεμήθηκε στις Ariana Grande (2018), Selena Gomez (2017), Madonna (2016), Lady Gaga (2015), Taylor Swift (2014, 2011) κ.ά.

«Η Billie έχει ταρακουνήσει τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας μέσα από τη μουσική της και τα κοινωνικά δίκτυα, αφήνοντας ανεξίτηλο αντίκτυπο στον παγκόσμιο πολιτιστικό πνεύμα των καιρών», λέει η Hannah Karp, Διευθύντρια Σύνταξης του Billboard.

«Η ικανότητά της να μιλάει με τη Γενιά Ζ, να κάνει τους εφήβους και τους νεαρούς ενήλικες να αισθάνονται αποδεκτοί στη σημερινή κοινωνία, της επέτρεψε να φτάσει γρήγορα στην κορυφή των charts, σπάζοντας το καλούπι αυτής της γενιάς με το ηλεκτρισμένο χρώμα των μαλλιών της και την την έξυπνη στάση της», προσθέτει.

Εκτός από την Billie Eilish, το Billboard θα βραβεύσει στο γκαλά την Taylor Swift ως «Γυναίκα της Δεκαετίας», την Alanis Morissette ως «Είδωλο», τη Nicki Minaj ως «Game Changer», την Brandi Carlile ως «Πρωτοπόρο» και την Desiree Perez, γενική διευθύντρια της Roc Nation.

Ο τίτλος «Γυναίκα της Χρονιάς» θα σφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο μία εξαιρετική και συγχρόνως θριαμβευτική χρονιά για την Billie Eilish.

Τις τελευταίες ημέρες μόνο, η pop star πρόσθεσε στη συλλογή της τα δύο πρώτα της American Music Awards και απέσπασε έξι υποψηφιότητες για τα Βραβεία Grammy του 2020.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist