Η Beyoncé και ο JAY-Z έδειξαν τον τελικό του Μουντιάλ στη συναυλία τους στο Παρίσι

Written by on July 16, 2018

Όταν δίνεις συναυλία στο Παρίσι την ημέρα που η Γαλλία αγωνίζεται στον τελικό του Μουντιάλ, δεν έχεις πολλά περιθώρια ακόμα κι αν είσαι η Beyoncé με τον JAY-Z.

Η δεύτερη από τις δύο συναυλίες της Beyoncé και του JAY-Z στο Παρίσι συνέπεσε με τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, όπου η Γαλλία αγωνίστηκε για το βαρύτιμο τρόπαιο ενάντια στην αξιόμαχη Κροατία.

Εκτός αυτού, οι δύο βραδιές πραγματοποιήθηκαν στο στάδιο Stade de France, το οποίο αποτελεί την επίσημη έδρα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας.

Παρόλο που μία συναυλία (και πόσο μάλλον κοινή) της Beyoncé και του JAY-Z είναι ένα γεγονός από μόνη της, η αγωνία των Γάλλων για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου είχε κορυφωθεί.

Το διάσημο ζευγάρι της μουσικής βιομηχανίας αποφάσισε να αφήσει τους θεατές να παρακολουθήσουν, πριν την έναρξη της συναυλίας, το μεγάλο αγώνα σε ζωντανή μετάδοση από τη Μόσχα μέσα από τις οθόνες που είχαν στήσει στη σκηνή για τις ανάγκες του λαμπερού show.

Η Beyoncé δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες και ένα βίντεο από τη στιγμή που σκοράρει η εθνική ομάδα της Γαλλίας και ξεσπούν πανηγυρισμοί στο κοινό που βρισκόταν στο Stade de France, εφοδιασμένο με γαλλικές σημαίες, περιμένοντας να ξεκινήσει η μουσική βραδιά.

Το βίντεο προέρχεται από την εκτέλεση φάουλ που οδήγησε στο πρώτο γκολ της Γαλλίας, το οποίο ήταν αυτογκόλ της Κροατίας.

Για την ιστορία, οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 4-2 της Κροατίας και πρόσθεσαν στη φανέλα τους το δεύτερο αστέρι.

Οι δύο συναυλίες της Beyoncé και του JAY-Z στο Παρίσι πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της κοινής παγκόσμιας περιοδείας «On The Run II Tour», που διεξάγεται τέσσερα χρόνια μετά το «On The Run Tour».


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist