Η Beyoncé έχει σχεδόν ολοκληρώσει το νέο άλμπουμ της

Written by on July 25, 2018

«Πιο πρωτοποριακό» και «πιο εντυπωσιακό οπτικά» από το «Lemonade» θέλει η Beyoncé να είναι το επόμενο άλμπουμ της.

Η Beyoncé φέρεται να έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του έβδομου προσωπικού δίσκου της, λίγες εβδομάδες μετά την απροειδοποίητη κυκλοφορία του συνεργατικού άλμπουμ «Everything Is Love» με τον JAY-Z.

Η «Queen B» έχει αποκαλύψει αιφνιδιαστικά τις τρεις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές της, συμπεριλαμβανομένου του «Everything Is Love».

Ο διάδοχος του πολυβραβευμένου «Lemonade», που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016, πρόκειται να είναι ένα visual album, δηλαδή θα οπτικοποιηθούν όλα τα τραγούδια του.

Για το λόγο αυτό η Αμερικανίδα superstar έχει ήδη βιντεοσκοπήσει ορισμένα video clip μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό αυτές τις ημέρες, η Beyoncé σκοπεύει να γυρίσει ένα video clip στο ιστορικό Κολοσσαίο της Ρώμης. Παρόλο που απορρίφθηκε το αρχικό αίτημα για την ενοικίαση του εμβληματικού αξιοθέατους, το επιτελείο της τραγουδίστριας επανήλθε με νέα πρόταση.

Beyonce - JAY-Z - The Carters - Apeshit - video

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «The Sun», η Beyoncé βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Netflix προκειμένου να κάνει πρεμιέρα εκεί το φιλόδοξο εγχείρημα του νέου visual album, εξασφαλίζοντας την προβολή στους περίπου 130 εκατομμύρια συνδρομητές που διαθέτει η πλατφόρμα.

Το Netflix είχε προσφέρει ένα εφταψήφιο ποσό για να αποκτήσει τα δικαιώματα προβολής του φιλμ που συνόδευε το «Lemonade», αλλά τη συμφωνία ακύρωσαν οι συμβατικές υποχρεώσεις της Beyoncé με το Tidal (ιδιοκτησίας του συζύγου της, JAY-Z) και με το HBO.

Αυτή τη φορά, όμως, το Netflix είναι διατεθειμένο να διεκδικήσει τα δικαιώματα ανεξαρτήτως χρηματικού κόστους.

«Η Beyoncé δουλεύει σκληρά για το επόμενο σόλο άλμπουμ της και διαμορφώνεται καλά», λέει μία πηγή που βρίσκεται κοντά στην 36χρονη τραγουδίστρια.

«Το θέλει να είναι πιο πρωτοποριακό και πιο εντυπωσιακό οπτικά από το “Lemonade” και γι’ αυτό αναζητά τοποθεσίες που θα εντυπωσιάσουν πραγματικά τον κόσμο.»

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist