Η Ava Max μοιράζεται το τραγούδι «OMG What’s Happening»

Written by on September 4, 2020

Ένα ακόμα δείγμα από το πρώτο άλμπουμ της Ava Max.

Η Ava Max προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο μωσαϊκού του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, με τίτλο «Heaven & Hell», το οποίο απέχει μόλις δύο εβδομάδες.

Λίγες εβδομάδες μετά το «Who’s Laughing Now», του οποίου το επίσημο music video έχει ήδη προβληθεί πάνω από 27,5 εκατομμύρια φορές, η ανερχόμενη pop star μοιράζεται τώρα ένα ακόμα ελκυστικό τραγούδι.

Το «OMG What’s Happening» θα συμπεριλαμβάνεται στο «Heaven», στην πρώτη από τις δύο θεματικές ενότητες στις οποίες θα είναι θα είναι χωρισμένο το «Heaven & Hell», αντιπροσωπεύοντας τη διττή καλλιτεχνική φύση της Ava Max.

Σύμφωνα με την ίδια την τραγουδίστρια, πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια στο επερχόμενο άλμπουμ.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «OMG What’s Happening» η Ava Max δίνει στη δημοσιότητα τους τίτλους των 15 τραγουδιών που θα περιέχει το «Heaven & Hell».

Με την παραγωγή του «OMG What’s Happening» έχει ασχοληθεί ο Cirkut, ο επιτυχημένος παραγωγός πίσω από την επιτυχία «Sweet But Psycho» που ανέδειξε την Ava Max στο διεθνές μουσικό προσκήνιο, γνωστός επίσης για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Katy Perry («Dark Horse», «Roar»), The Weeknd («Starboy»), Miley Cyrus («Wrecking Ball»), Nicki Minaj («Only You»), Maroon 5 («Girls Like You»), Rihanna («Where Have You Been») και άλλους.

Το άλμπουμ «Heaven & Hell» της Ava Max θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist