Η Ariana Grande συναντά τους Social House στο νέο single «Boyfriend»

Written by on July 30, 2019

Καινούργιο single από την Ariana Grande σε συνεργασία με τους Social House.

Η Ariana Grande διανύει την πιο παραγωγική περίοδο της καριέρας της και δεν δείχνει καθόλου διατεθειμένη να επιβραδύνει τη σαρωτική πορεία της, της οποίας τελευταίο επίτευγμα είναι 10 υποψηφιότητες στα MTV VMA 2019.

Η αστέρας της pop μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου single με τον τίτλο «Boyfriend», στο οποίο θα συνεργαστεί με το pop δίδυμο των Social House που αποτελείται από τους παραγωγούς Michael «Mike» Foster και Charles «Scootie» Anderson.

Οι Social House συνοδεύουν μαζί με τη Normani την Ariana Grande στην επιτυχημένη περιοδεία της «Sweetener World Tour», που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάρτιο και αναμένεται να ρίξει αυλαία στα τέλη Δεκεμβρίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη χημεία της με το δίδυμο των παραγωγών κάνοντας φωνητικά στο πρόσφατο τραγούδι τους με τίτλο «Haunt You», το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα Ιουνίου.

Αυτή τη φορά η Ariana Grande συναντά τους Social House σε ένα νέο single με τον τίτλο «Boyfriend».

Τα γυρίσματα για το music video του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Hannah Lux Davis.

Η 26χρονη pop μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρασκηνιακές φωτογραφίες, ενώ πριν λίγα λεπτά αποκάλυψε το πρώτο teaser.

Το νέο single «Boyfriend» της Ariana Grande με τους Social House πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 2 Αυγούστου.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist