Η Ariana Grande προσφέρει στους θαυμαστές της δωρεάν 100.000 ώρες ψυχοθεραπείας

Written by on May 25, 2022

«Ελπίζουμε ότι θα σας ενθαρρύνουμε να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία σας».

Η Ariana Grande γιορτάζει τον Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία εξασφαλίζοντας ότι θα λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται οι θαυμαστές της που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν σε ψυχοθεραπευτή.

Η αστέρας της pop είναι «ενθουσιασμένη» που συνεργάζεται για άλλη μία φορά με την Better Help, έναν διαδικτυακό πάροχο υπηρεσιών ψυχοθεραπείας και ανακοίνωσε ότι χαρίζει στους θαυμαστές έως και 100.000 ώρες δωρεάν ψυχοθεραπείας.

Αυτή είναι η τρίτη συνεργασία της Ariana Grande με την Better Help.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ένωσε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τη διαδικτυακή πλατφόρμα τον Ιούνιο του 2021, όταν πρόσφερε δωρεάν υπηρεσίες ψυχοθεραπείας αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Τον Οκτώβριο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η Ariana Grande πρόσφερε μέσω της Better Help δωρεάν υπηρεσίες ψυχοθεραπείας αξίας έως και 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Η συγκλονιστική σας ανταπόκριση στη συνεργασία μας την προηγούμενη φορά μας έδωσε έμπνευση και μας επέτρεψε να το ξανακάνουμε», έγραψε η Ariana Grande σε μία δημοσίευση στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram.

«Αναγνωρίζω ότι αυτή η μία μικρή χειρονομία δεν λύνει το πολύ πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας… Αλλά με την πράξη αυτή, ελπίζουμε πολύ ότι θα σας ενθαρρύνουμε να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχική υγεία σας και να σκεφτείτε ποια βήματα θα μπορούσατε να κάνετε για να δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να έχετε την ψυχοθεραπεία στη ζωή σας μακροπρόθεσμα», συνέχισε.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να συμβάλουμε στην κανονικοποίηση και στην εξάλειψη του στίγματος της αναζήτησης βοήθειας. Δεν είναι ντροπή να ψάχνεις για θεραπεία και είμαι τόσο υπερήφανη για εσάς», κατέληξε.

Η Ariana Grande έχει εκφράσει την υποστήριξή της στις προσπάθειες κανονικοποίησης της ψυχοθεραπείας και έχει μιλήσει με μεγάλη ειλικρίνεια για τις δικές της μάχες με την ψυχική υγεία της.

Έχει αποκαλύψει ανοιχτά ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες και άγχος μετά από την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη συναυλία της στο «Manchester Arena» του Μάντσεστερ το 2017, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 800.

Η Ariana Grande τιμά τη μνήμη των θυμάτων κάθε χρόνο στις 22 Μαΐου. Φέτος συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη βομβιστική επίθεση.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist