Η Alicia Keys χωρίς μακιγιάζ στο περιοδικό Elle

Written by on November 16, 2017

Η Alicia Keys με πολύχρωμες κοτσίδες και χωρίς μακιγιάζ είναι σχεδόν αγνώριστη  στο Elle Magazine, αλλά μας αρέσει πολύ!

Η Alicia Keys δεν περνάει και την καλύτερη στιγμή της καριέρας της, αλλά φαίνεται πως το flop του τελευταίου της άλμπουμ «Here» λίγο την επηρεάζει.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε αυτό το δίσκο το 2016 και για κάποια που έχει κερδίσει 15 Grammy, δεν πιστεύουμε ότι είναι πολύ εύκολο να χωνέψει τόσο χαμηλές πωλήσεις (μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα 100.000 αντίτυπα στις ΗΠΑ).

Αλλά τα εξώφυλλά της στο Elle Magazine Brazil δεν είναι για διαφημιστικό σκοπό, αλλά για την εκστρατεία της και τον προσωπικό της αγώνα #NoMakeUp, για να προωθήσουν την γυναικεία ομορφιά χωρίς μακιγιάζ και να αλλάξει το σύστημα κατά μία έννοια.

“Μπορώ να φανώ χαζή, αλλά πιστεύω πως πολλοί από μας είναι μέσα σε αυτό το κλουβί. Είμαστε συνέχεια ανήσυχοι για αυτό που μπορούν να σκεφτούν οι άλλοι και ξεχνάμε τους εαυτούς μας. Στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα θέμα Make Up. Είναι ένας τρόπος ζωής, να είσαι 100% ο εαυτός σου και να ανακαλύψουμε τους εαυτούς μας.”

Μια θαρραλέα εκστρατεία, για μια γενναία γυναίκα, και μια όμορφη καλλιτέχνη! Ελπίζουμε να επιστρέψει στο στούντιο για να μας χαρίσει ένα νέο άλμπουμ με επιρροή. Αν και οι στίχοι του τελευταίου έργου μας άρεσαν πολύ, έλειπε ένα συναρπαστικό hit για την προώθηση του άλμπουμ.

Πηγή: hit-channel.com

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist