Η Adele έκλεψε τις εντυπώσεις ως οικοδέσποινα του «Saturday Night Live»

Written by on October 26, 2020

Σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκε η Adele.

 

Η Adele μίλησε για όλα ως οικοδέσποινα του τελευταίου επεισοδίου της δημοφιλούς αμερικανικής εκπομπής «Saturday Night Live».

Η διάσημη τραγουδίστρια χρησιμοποίησε το χρόνο που είχε στη διάθεσή της για το μονόλογό της προκειμένου να δώσει απαντήσεις σε μερικά από τα συχνά ερωτήματα του διαδικτύου που την αφορούν.

«Ξέρω ότι υπάρχει πολλή συζήτηση σχετικά με το γεγονός ότι είμαι οικοδέσποινα. Όπως γιατί δεν είναι ο μουσικός καλεσμένος και τέτοια πράγματα. Λοιπόν, υπάρχουν δύο λόγοι: Το άλμπουμ μου δεν έχει τελειώσει και φοβάμαι πολύ να κάνω και τα δύο», ανέφερε.

«Θα προτιμούσα απλώς να φορέσω περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί ή έξι, και να δω τι θα συμβεί!», πρόσθεσε.

Η Adele μίλησε επίσης για τα κιλά που έχασε: «Ξέρω ότι φαίνομαι διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε, αλλά λόγω των περιορισμών για τον COVID και της απαγόρευσης των πτήσεων, έπρεπε να ταξιδέψω ελαφριά και μπορούσα να φέρω μόνο τον μισό εαυτό μου και αυτό είναι το μισό που επέλεξα», είπε με χιουμοριστική διάθεση.

Η 32χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η μεγαλύτερη ανησυχία της για την εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» ήταν να μην χρησιμοποιήσει από απροσεξία ακατάλληλο λεξιλόγιο στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

«Είμαι αγχωμένη. Ξέρετε πώς είμαι, πάντα νιώθω πολύ αγχωμένη στη ζωντανή τηλεόραση, αλλά και ειδικά απόψε γιατί βρίζω πολύ. Πάρα πολύ. Και επειδή είμαι Βρετανίδα, τείνω να παραλείπω τις μέτριες βωμολοχίες και να πηγαίνω κατευθείαν στις χειρότερες», εξήγησε.

Στη συνέχεια της εκπομπής η Adele έδειξε και το ταλέντο της στην υποκριτική, καθώς συμμετείχε στα περισσότερα σκετς του «Saturday Night Live».

Δείτε παρακάτω όλα τα σκετς στα οποία εμφανίστηκε:


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist