Η κηδεία του Avicii έγινε στη Στοκχόλμη σχεδόν δύο μήνες μετά το θάνατό του

Written by on June 14, 2018

Στη γενέτειρά του αναπαύεται ο Avicii, με τους στενούς συγγενείς και φίλους να λένε το τελευταίο «αντίο» στον 28χρονο Σουηδό.

Η κηδεία του Avicii (κατά κόσμον Tim Bergling) πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, σχεδόν δύο μήνες μετά την αυτοκτονία του 28χρονου DJ και μουσικού παραγωγού.

Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο στο κοιμητήριο του Skogskyrkogården, το οποίο θεωρείται Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Αμερικανός επιχειρηματίας και στενός φίλος του Avicci, ο Jesse Waits, που κοινοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram το προηγούμενο Σάββατο (9/06) μία φωτογραφία από το πρόγραμμα της κηδείας.

 

 

Ο ετεροθαλής αδελφός του Tim Bergling, ανάρτησε και αυτός με τη σειρά του μία φωτογραφία από το χώρο του κοιμητηρίου, μπροστά σε ένα μεγάλο σταυρό.

 

 

Ο Avicii βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στο Ομάν στις 20 Απριλίου, χωρίς αρχικά να γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Η νεκροψία που διενεργήθηκε απέκλεισε κάθε υποψία εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο μία ανακοίνωση που δημοσίευσε η οικογένεια του αδικοχαμένου DJ και μουσικού παραγωγού, άφησε να υπονοηθεί ότι ο αστέρας της EDM αφαίρεσε τη ζωή του.

Ήταν «μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή και ένας ευαίσθητος τύπος», ανέφεραν. «Πάλευε αληθινά με τις σκέψεις για το Νόημα, τη Ζωή, την Ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο πια. Ήθελε να βρει γαλήνη.»

Σύμφωνα με τις αναφορές, ο Avicii αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με θραύσμα γυαλιού από μία φιάλη κρασιού, είτε στις φλέβες είτε στο λαιμό του.

Η οικογένεια του καλλιτέχνη είχε ενημερώσει ότι η κηδεία θα τελούνταν σε κλειστό κύκλο και είχε ζητήσει από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να σεβαστούν την επιθυμία τους.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist