Η αγγελική και η διαβολική πλευρά της Bebe Rexha στο video clip του «Last Hurrah»

Written by on February 25, 2019

Αν ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο, ο διάβολος είναι εκείνος που τον διατηρεί σε λειτουργία.

Η Bebe Rexha μεταμορφωνεται σε άγγελο και διάβολο στο video clip για το νέο τραγούδι της «Last Hurrah» που κυκλοφορεί από τη Warner Bros. Records.

Οκτώ μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου δίσκου της, του χρυσού «Expectations» που περιείχε τα τραγούδια «I’m A Mess» και «Meant To Be» (feat. Florida Georgia Line), η ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός κάνει με το «Last Hurrah» το πρώτο για το δεύτερο άλμπουμ της.

«To “Last Hurrah” είναι εμπνευσμένο από τα πάθη μας. Δεν εννοώ μόνο τσιγάρα και ποτά, αλλά και τον έρωτα, όποια κακή συνήθεια έχουμε. Είναι για όλες εκείνες τις νύχτες που υποσχόμαστε στον εαυτό μας ότι αύριο γυρίζουμε μια νέα σελίδα και τελικά κάνουμε ακριβώς τα ίδια την επόμενη μέρα», εξηγεί.

«Μην κρίνετε κάποιον επειδή αμαρτάνει διαφορετικά από εσάς», είναι το μήνυμα του video clip για το «Last Hurrah», το οποίο αποδεικνύει τους λόγους που η Bebe Rexha ήταν υποψήφια για το βραβείο του «Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη» στα φετινά Βραβεία Grammy σύμφωνα με την ίδια.

Μέσα από τα καλαίσθητα πλάνα μοντέρνας αισθητικής, η τραγουδίστρια προβάλλει την άποψη ότι το πιο βασανιστικό μαρτύριο δεν είναι η κόλαση αλλά ο ίδιος ο παράδεισος.

Bebe Rexha - Last Hurrah - Hit Channel

Η Bebe Rexha εμφανίζεται την ημέρα ντυμένη ως άγγελος να περπατά στους πολύβουους δρόμους, με φόντο τον καταγάλανο ουρανό. Το βράδυ μεταμορφώνεται σε έναν προκλητικό, αισθησιακό αλλά και στιλάτο άγγελο της κόλασης, που ενδίδει στους πειρασμούς της νύχτας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η ελευθερία της σεξουαλικής έκφρασης είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που πραγματεύεται το video clip, το οποίο εκθέτει επίσης την επιλεκτική οργή και την υποκρισία.

Τα τελικά συμπεράσματα δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Αν ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο, σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση, ο διάβολος είναι εκείνος που τον διατηρεί σε λειτουργία, ενώ αν στον παράδεισο υπάρχει ευτυχία χωρίς ελευθερία, τότε η κόλαση είναι σίγουρα το μέρος όπου υπάρχει ελευθερία με ευτυχία.

Εξάλλου, είναι αναφαίρετο δικαίωμα να πηγαίνεις στην κόλαση με τον τρόπο που θα επιλέξεις εσύ.

Το «Last Hurrah» οπτικοποίησε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Joseph Kahn, γνωστός για το έργο του με καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Britney Spears, Eminem, Lady Gaga, Maroon 5 και άλλοι.

Στις 25 Φεβρουαρίου, το πρωί μετά τη διεξαγωγή των Βραβείων Όσκαρ, η Bebe Rexha θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τηλεοπτικά το «Last Hurrah» από τη σκηνή της διοργάνωσης, φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan» του ABC.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η ανοδική πορεία που καταγράφει στα ελληνικά ραδιόφωνα η συνεργασία της Βebe Rexha με τον David Guetta και τον J Balvin στο «Say My Name». Το τραγούδι του Γάλλου DJ και μουσικού παραγωγού ανέβηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Νο. 9 του διεθνούς Airplay Chart.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist