Ελένη Φουρέιρα: Το νέο τραγούδι «Caramela» κυκλοφορεί

Written by on July 4, 2018

Μία «Caramela» γλυκιά και απολαυστική όσο καμία προσφέρει η «βασίλισσα» Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα κερνά την πιο γλυκιά «Caramela».

Η «βασίλισσα» της ελληνικής pop μουσικής Ζει χωρίς ίχνος αμφιβολίας την καλύτερη και πιο φανταστική περίοδος στη ζωή της. Η καριέρα της απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή της στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ως εκπρόσωπος της Κύπρου, η Ελένη Φουρέιρα ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, έγινε ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης και έφτασε μία ανάσα από τη νίκη, κατακτώντας τελικά την ιδιαίτερα τιμητική δεύτερη θέση με το εκρηκτικό «Fuego». Πρόκειται για την καλύτερη θέση στην οποία έχει τερματίσει στο δημοφιλή μουσικό θεσμό η Κύπρος.

Η Ελένη Φουρέιρα αναδείχθηκε σε icon των Ευρωπαίων μουσικόφιλων. Το φλογερό ταμπεραμέντο της σε συνδυασμό με την παθιασμένη σκηνική παρουσία της, εξάπλωσαν τη φήμη της στα πέρατα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Το όνομά της απέκτησε αναφορές σε κορυφαία διεθνή μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, όπως τα «BBC», οι «New York Times», η «The Washington Post», ο «The Guardian», το «Metro News» κ.ά., τα οποία αποθέωσαν τη νέα pop persona που έβαλε «Fuego» στην Eurovision.

Το διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο ήταν θέμα χρόνου για την Ελένη Φουρέιρα, με το «Fuego» να κυκλοφορεί επίσημα στο εξωτερικό με τη διανομή της Sony Music.

Ελένη Φουρέιρα - Mad Video Music Awards 2018
Η Ελένη Φουρέιρα τραγουδά το «Caramela» στη σκηνή των Mad VMA 2018.

Εν μέσω αδιάκοπων εμφανίσεων σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και σε πλήθος φεστιβάλ, η Ελένη Φουρέιρα παρουσιάζει το νέο ελληνόφωνο τραγούδι της με τίτλο «Caramela».

Πρόκειται για διασκευή του ομώνυμου τραγουδιού που έχει κυκλοφορήσει ο Ισραηλινός pop τραγουδιστής Moshe Peretz.

Τη μουσική υπογράφει ο διάσημος Ισραηλινός συνθέτης Doron Medalie μαζί τους Moshe Peretz και Avi Ochayon. Στον Doron Medalie ανήκει επίσης το «Toy» της Netta, αλλά και το «Golden Boy», που πήρε στα ελληνικά την ονομασία «Στο Θεό Με Πάει» και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με την Ελένη Φουρέιρα.

Οι ελληνικοί στίχοι του «Caramela» είναι δημιουργία της Ελένης Φουρέιρα και της Σοφίας Παπαβασιλείου. Ένα τραγούδι απολαυστικό σαν καλοκαίρι και γλυκό σαν… «Caramela».

Η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2018, στα οποία κέρδισε επίσης και το βραβείο του «Best Female Adult».

Η «Caramela» κυκλοφορεί από την Panik Records.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist