Ελένη Φουρέιρα: Πλατινένιο στην Ισπανία το «Fuego»

Written by on August 22, 2018

Η Ισπανία λατρεύει την Ελένη Φουρέιρα.

Ακόμα μία σπουδαία επιτυχία βάζει στο ενεργητικό της η Ελένη Φουρέιρα.

Έχοντας ήδη γίνει χρυσό, το «Fuego» είναι πλέον πλατινένιο στην Ισπανία, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο το γεγονός ότι η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει κλέψει την καρδιά του ευρωπαϊκού κοινού.

Στις αρχές Ιουλίου, η «βασίλισσα» της ελληνικής pop σκηνής βρέθηκε στη Μαδρίτη, όπου έγινε η απονομή του χρυσού δίσκου του «Fuego» στα γραφεία της Sony Music International, η οποία συνεργάζεται με την Panik Records για την παγκόσμια κυκλοφορία του τραγουδιού.

Κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής περιοδείας της, η Ελένη Φουρέιρα έχει ήδη ξεσηκώσει με ζωντανές εμφανίσεις δύο φορές τη Βαρκελώνη και τρεις τη Μαδρίτη, ενώ έχει τραγουδήσει και στην Ίμπιζα.

Ελένη Φουρέιρα - Eleni Foureira - Fuego - Disco de Platino - Espana - platinum Spain - Hit Channel

Το «Fuego» έχει ξεπεράσει σε streams στο Spotify όλες τις συμμετοχές του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, έχοντας κάνει ρεκόρ με περισσότερα από 34 εκατομμύρια ακροάσεων.

Η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στις «ιστορίες” του Instagram ένα μήνυμα στα ισπανικά για τη νέα διάκριση του «Fuego»:

«OMG. Το “Fuego” έχει γίνει πλατινένιο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτήν την αναγνώριση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που συμμετέχετε στα όνειρά μου. Ευχαριστώ, Ισπανία.»

Την ίδια ώρα, το νέο τραγούδι «Caramela» της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο «ντύνει» μουσικά τη νέα ταινία «Αιγαίο SOS» του Πιέρρου Ανδρακάκου, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο YouTube.

Το video clip έχει συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε είκοσι ημέρας κυκλοφορίας από την Panik Records και παραμένει στις κορυφαίες τάσεις της πλατφόρμας.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist