Απογοητευτικές πωλήσεις εισιτηρίων για τη Mariah Carey

Written by on June 4, 2018

Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει η Mariah Carey με τις επερχόμενες εμφανίσεις της.

Η Mariah Carey ξεκινά στις 5 Ιουλίου τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν τρεις μήνες, ωστόσο η πώληση εισιτηρίων για την πρεμιέρα φέρεται να μην είναι μεγάλη.

Το πρόγραμμα «Butterfly Returns», που θα φιλοξενηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο και καζίνο «Caesars Palace»,Έχει μεταφερθεί για αυτό το λόγο σε ένα μικρότερο χώρο, που έχει τη δυνατότητα να υποδεχθεί 4.300 θεατές.

Παρ’ όλα αυτά, οι συνεργάτες της Mariah Carey αρνούνται κατηγορηματικά ότι η Αμερικανίδα τραγουδίστρια παρουσιάζει κάμψη στην καριέρα της και ισχυρίζονται ότι οι αναφορές περί χαμηλώνουν πωλήσεων είναι μία τακτική όπου από τους επιτήδειους στη μαύρη αγορά εισιτηρίων, οι οποίοι προσπαθούν να εκτιμήσουν εκ νέου τα δικά τους οφέλη.

Η Mariah Carey έχει να τραγουδήσει ζωντανά από την περασμένη παραμονή Πρωτοχρονιάς και την επιστροφή της στην Timeσ Square της Νέας Υόρκης, μετά το φιάσκο της αντίστοιχης εμφάνισής της το 2016.

«Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδής και προέρχονται από μία πηγή και πρέπει να είναι απελπισμένη για να προσποιείται ότι γνωρίζει», σχολιάζει εκπρόσωπος της Αμερικανίδας ντίβας σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων.

«Ανυπομονούμε να σας δούμε στο show του Λας Βέγκας, εάν καταφέρετε να βρείτε θέση», πρόσθεσε με νόημα.

Στο ίδιο κλίμα και η παραγωγός εταιρεία LiveNation επιμένει ότι είναι «πολύ ευχαριστημένη με τις πωλήσεις εισιτηρίων» της Mariah Carey.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist