Ακούστε τη συνεργασία Juice WRLD και Benny Blanco στο «Real Shit»

Written by on December 17, 2020

Το «Real Shit» είναι το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί ο Juice WRLD και ο Benny Blanco.

 

Μια αδημοσίευτη συνεργασία του εκλιπόντα ράπερ Juice WRLD και του μουσικού παραγωγού Benny Blanco κυκλοφόρησε στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το τραγούδι με τον τίτλο «Real Shit» δόθηκε στη δημοσιότητα την ημέρα που ο Juice WRLD θα γιόρταζε τα 22α γενέθλιά του (2 Δεκεμβρίου), αν δεν είχε χάσει τραγικά τη ζωή του στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Η μνήμη του Juice WRLD παραμένει ζωντανή μέσα από τη μουσική του και μεταθανάτιες κυκλοφορίες όπως το άλμπουμ «Legends Never Die», το οποίο βρέθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του Billboard 200.

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησαν μαζί ο Benny Blanco και ο Juice WRLD ήταν το «Graduation» το καλοκαίρι του 2019.

Όπως αποκαλύπτει τώρα ο 32χρονος παραγωγός, πριν από λίγα χρόνια έτυχε να ακούσει ένα τραγούδι του Juice WRLD, για το οποίο σημειώνει ότι ήταν «ένα από τα καλύτερα τραγούδια» που είχε ακούσει και επικοινώνησε μαζί του μέσω Instagram.

Ο ράπερ δεν είχε υπογράψει κάποιο δισκογραφικό συμβόλαιο εκείνη την εποχή και διέθετε μόλις 9.000 ακόλουθους στο Instagram, ενώ σήμερα ο λογαριασμός του αριθμεί πάνω από 12 εκατομμύρια followers.

Ο Benny Blanco έκλεισε αμέσως ένα στούντιο και το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν ήταν το «Real Shit», το οποίο κυκλοφορεί τώρα από τις Grade A και Interscope Records / Universal Music.

«Ήταν η πρώτη φορά που είδα τη μαγεία του… Όλοι στην αίθουσα εντυπωσιάστηκαν και τον παρακολουθούσαν με δέος… Ξέραμε ότι ήμασταν με έναν άνθρωπο που επρόκειτο να αλλάξει τη μουσική για πάντα», περιγράφει ο παραγωγός.

«Ήταν μια απόλυτη ιδιοφυΐα, το λιγότερο που θα μπορούσα να πω, αλλά πάνω απ’ όλα ήταν ένας από τους πιο ευγενικούς και συνετούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει… Ήταν ο φίλος μου… Χρόνια πολλά Juice, μας λείπεις», καταλήγει.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist