Το trailer της νέας ταινίας του Harry Styles!

Written by on May 10, 2022

  • Η Warner Bros. και η New Line έδωσαν στην κυκλοφορία το πρώτο trailer του “Don’t Worry Darling” του νέου ψυχολογικού θρίλερ που σκηνοθετεί η Olivia Wilde -όπου παίζει επίσης- με πρωταγωνιστές τους Harry Styles και Florence Pugh.

    Πρόκειται για την ταινία που όλοι ενθουσιάστηκαν  όσοι την είδαν πριν από μερικές ημέρες στην έκθεση CinemaCon 2022 και αποτελεί μια σημαντική μη-blockbuster κινηματογραφική κυκλοφορία για την Warner. Πολλοί την παρομοιάζουν σαν μια μείξη κλασικών ερωτικών θρίλερ όπως το “Fatal Attraction” με δυστοπικά και ψυχολογικά θρίλερ αλά “Get Out”, “The Truman Show”, Inception” και “The Matrix”.

    H σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:  Η Alice (Pugh) και ο Jack (Styles) είναι τυχεροί που ζουν στο Victory, την πόλη της πειραματικής εταιρείας που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για το άκρως απόρρητο Victory Project και τις οικογένειές τους. Η ζωή είναι τέλεια, με τις ανάγκες κάθε κατοίκου να καλύπτονται από την εταιρεία. Το μόνο που ζητούν σε αντάλλαγμα είναι η αδιαμφισβήτητη δέσμευση προς τον σκοπό του project. Αλλά όταν αρχίζουν να εμφανίζονται ρωγμές στην ειδυλλιακή τους ζωή και να εκθέτονται εκλάμψεις από κάτι πολύ πιο απαίσιο που κρύβεται κάτω από την ελκυστική πρόσοψη, η Alice δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί τι κάνουν στο Victory και γιατί.

    Πόσο είναι διατεθειμένη να χάσει η Alice για να αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει στον παράδεισο;

    Μαζί τους παίζουν οι Gemma Chan (“Crazy Rich Asians”, Eternals), KiKi Layne (“The Old Guard”) και Chris Pine (“All the Old Knives”).  Το Don’t Worry Darling θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist