Το «Beggin’» των Måneskin είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο τραγούδι στον κόσμο

Written by on July 13, 2021

Οι Måneskin, οι Ιταλοί καλλιτέχνες με τις περισσότερα streams στο Spotify σε όλο τον κόσμο μόλις έσπασαν ένα άλλο πρωτοφανές ρεκόρ, ανεβαίνοντας στο No. 1 της παγκόσμιας κατάταξης της πλατφόρμας με το «Beggin’».

Παράλληλα κατακτούν τα παγκόσμια charts με άλλα δύο τραγούδια, το «I Wanna Be Your Slave» το οποίο είναι στο No. 8 του Spotify και έχει γίνει χρυσό στην Ελλάδα και το «Zitti e buoni», το οποίο είναι στο No. 37 και διαθέτει πάνω από 170 εκατομμύρια streams.

Τα τραγούδια «Zitti e buoni» και «I Wanna Be Your Slave» αποτελούν μέρος του νέου άλμπουμ «Teatro d’Ira – Vol. I» της μπάντας που κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου και έχει γίνει χρυσό στην Ιταλία, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια streams.

Μετά την νίκη τους στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, οι Måneskin εμφανίστηκαν σε υψηλές θέσεις στα charts παγκοσμίως, επιτυγχάνοντας άνευ προηγουμένου αποτελέσματα για Ιταλούς καλλιτέχνες.

Είναι το πρώτο ιταλικό συγκρότημα στην ιστορία που έχει ταυτόχρονα δύο singles στο Top 10 του Singles Chart του Ηνωμένου Βασιλείου και κάθε εβδομάδα οι επιτυχίες τους γίνονται είτε χρυσές είτε πλατινένιες, όχι μόνο στη χώρα τους αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist