Το νέο άλμπουμ του Shawn Mendes κυκλοφορεί – Ακούστε το ολόκληρο

Written by on May 25, 2018

Με 14 τραγούδια συνολικά έρχεται η νέα δισκογραφική δουλειά του Shawn Mendes.

Ο Shawn Mendes παρουσιάζει επίσημα τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο του, ο οποίος φέρει ως τίτλο το όνομά του και κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music.

Το νέο άλμπουμ του Καναδού καλλιτέχνη διαδέχεται τα πλατινένια «Illuminate» (2016) και «Handwritten» (2015), που αμφότερα έκαναν ντεμπούτο στο Νο1 του αμερικανικού «Billboard 200» και κατέκτησαν επίσης την κορυφή στο καναδικό chart.

Το «Illuminate» σύστησε τρία Top 10 ραδιοφωνικά hits και το «Handwritten» το εφτά φορές πλατινένιο «Stitches».

Τον καινούριο δίσκο του Shawn Mendes έχει προλογίσει μία σειρά από singles, με χαρακτηριστικότερα το «In My Blood» που έχει ανέβει έως το Νο22 του «Billboard Hot 100» και το «Lost In Japan».

Τα δύο τραγούδια έχουν γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία (Top 5 στο iTunes πενήντα χωρών) και απέσπασαν θετικές κριτικές από τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων μέσων ενημέρωσης όπως τα «Rolling Stone», «Billboard», «Idolator», «Variety» και «Paste».

Shawn Mendes - The Album (cover) - Hit Channel
Το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Ο Shawn Mendes έχει επιλέξει επιπλέον δύο συνεργασίες για το νέο άλμπουμ του.

Η μία είναι με την ταλαντούχα τραγουδίστρια – τραγουδοποιό Julia Michaels στο «Like To Be You», όπου παίζει ένα σόλο κιθάρας και έχει αναλάβει την παραγωγή ο John Mayer, ενώ η άλλη είναι με τον R&B αστέρα Khalid στο «Youth», ένα τραγούδι που συνυπογράφει ο super star Ed Sheeran.

Ο Ryan Tedder των OneRepublic συνυπογράφει το «Particular Taste» και η Julia Michaels τα «Like To Be You» και «Nervous».

Το άλμπουμ είναι ήδη στην κορυφή του ελληνικού και του κυπριακού iTunes, αλλά και σε περισσότερες από 55 χώρες του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, Καναδά, Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας, πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό ντεμπούτο.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist