Το ανατρεπτικό αξεσουάρ μαλλιών της Selena Gomez και το “πιπεράτο” μήνυμα που κρύβεται πίσω απ’ αυτό

Written by on October 4, 2018

Απ’ ότι φαίνεται η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Selena Gomez βαριέται εύκολα τα μαλλιά της και γι’ αυτό δε διστάζει πολύ συχνά να τα “πειράζει”. Έχει πειραματιστεί με μήκη, χρώματα και στυλ, καθώς από μακρύ μελαχρινό, τα έχει αλλάξει σε κοντό, πλατινέ και ζεστό σοκολατί με αφέλειες.

Αυτή τη φορά όμως, δε θα μιλήσουμε για άλλη μία αλλαγή, αλλά για το ανατρεπτικό αξεσουάρ με το οποίο κόσμησε το μαλλιά της και το “πιπεράτο” μήνυμα που κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.

Πρόσφατα, η νεαρή ποπ σταρ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την Εβδομάδα Μόδας και εμφανίστηκε με ένα hairstyle άκρως πρωτοποριακό και ενδιαφέρον. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε ψηλή αλογοουρά και η φράντζα της σε μία μικρή γαλλική πλεξίδα. Αυτό όμως που τράβηξε την προσοχή όλων, ήταν το ανατρεπτικό αξεσουάρ από στρασάκια που σχημάτιζε τη λέξη ugly, στη δεξιά πλευρά των μαλλιών της.

Τελικά μέσω αυτού του ασυνήθιστου τρόπου, η Selena θέλησε να δημιουργήσει τάση ή να διαμαρτυρηθεί κατά του bullying και των κακεντρεχών σχολίων, που κατακλύζουν καθημερινά τα Social Media; Εμείς πάντως πιστεύουμε, ότι θέλησε να περάσει στη νεολαία το μήνυμα, ότι τα κακόβουλα σχόλια δεν έχουν καμία υπόσταση και δεν πρέπει να στεναχωρούν τους παραλήπτες τους.

Δείτε την εμφάνιση:

 

TAGS
Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist