Τι σημαίνουν τα κρυπτικά μηνύματα της Madonna;

Written by on June 6, 2018

Η Madonna προετοιμάζει το έδαφος.

Δεν είναι μυστικό ότι η Madonna εργάζεται πυρετωδώς για το 14ο άλμπουμ της.

Η «βασίλισσα της pop» κρατάει ενημερωμένους τους οπαδούς τους μέσα από μία σειρά δημοσιεύσεων στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ παρουσίασε και ένα άλλο καινούργιο τραγούδι με τον τίτλο «Beautiful Game» στο φετινό Met Gala, τον προηγούμενο μήνα.

Τις τελευταίες 24 ώρες, η Madonna έχει αναρτήσει δύο κρυπτικά μηνύματα στο Twitter, από τα οποία προκύπτει ότι η ημέρα που θα ακούσουμε τη νέα μουσική της δεν απέχει πολύ μακριά.

Στην αρχή δημοσίευσε ένα βίντεο όπου χορεύει στο στούντιο, γράφοντας το hashtag «Finally enough love» (Επιτέλους αρκετή αγάπη), κινώντας τις υποψίες ότι πρόκειται για απόσπασμα στίχων ή τον τίτλο ενός τραγουδιού.

 

Στη συνέχεια η Μadonna έγραψε στο twitter το μήνυμα «μαγειρεύοντας κάτι νόστιμο σήμερα» και έκανε mention τον Mirwais, τον παραγωγό που ήταν υπεύθυνος για τον εμβληματικό δίσκο «Music» του 2000.

 

Έχοντας περάσει μαζί πολύχρονος στο στούντιο τον τελευταίο καιρό, υπάρχει πιθανότητα ο Mirwais να έχει αναλάβει ολόκληρο το επερχόμενο άλμπουμ της 59χρονης Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Ειδικά αν κρίνουμε από το πρόσφατο ξέσπασμα της Madonna σχετικά με το μεγάλο αριθμό παραγωγών με τους οποίους συνεργάστηκε στην τελευταία δισκογραφική δουλειά της, το «Rebel Heart» το 2015.

«Θυμηθείτε όταν έκανα δίσκους με άλλους καλλιτέχνες από την αρχή μέχρι το τέλος και μου επιτρεπόταν να είμαι οραματίστρια και να μη χρειάζεται να πηγαίνω σε συγκεντρώσεις για δημιουργία τραγουδιών, όπου κανείς δεν μπορεί να κάτσει ακίνητος για παραπάνω από 15 λεπτά», είχε σχολιάσει σε μία ανάρτηση στο Instagram του μάνατζερ Guy Oseary.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist