Τα MTV Video Music Awards 2021 θα διοργανωθούν στη Νέα Υόρκη με την παρουσία κοινού!

Written by on June 10, 2021

«Η υγεία και η ασφάλεια παραμένουν η πρώτη προτεραιότητα», τονίζει το MTV.

Τα MTV Video Music Awards 2021 θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο «Barclays Center» του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης με την παρουσία κοινού.

Το τηλεοπτικό δίκτυο του MTV και το «Barclays Center» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ότι «συνεργάζονται στενά με πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών προκειμένου να φέρουν σε επαφή τους μουσικόφιλους από όλο τον κόσμο με ασφάλεια».

Η ανακοίνωση επισημαίνει τα τρέχοντα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας του «Barclays Center», τα οποία περιλαμβάνουν ξεχωριστούς χώρους καθισμάτων για εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους θεατές και την απόσταση μεταξύ των καθισμάτων στον τομέα των μη εμβολιασμένων θεατών.

Επίσης το «Barclays Center» απαιτεί από όσους θεατές δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του COVID-19 να φορούν μάσκες όλη την ώρα εκτός από τη στιγμή του φαγητού, ενώ οι εμβολιασμένοι θεατές καλούνται να φορούν μάσκες όλη την ώρα εκτός από τις στιγμές που κάθονται στα τμήματα των εμβολιασμένων, όπου δεν απαιτείται μάσκα.

Το MTV υπογραμμίζει ότι θα ανακοινωθούν πρόσθετα ειδικά πρωτόκολλα πριν τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών, των θαυμαστών, του προσωπικού και των συνεργατών παραμένουν η πρώτη προτεραιότητα», τονίζεται.

Επιπλέον το MTV θα συνεργαστεί με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «9/11 Day» για μια σειρά δραστηριοτήτων προσανατολισμένων στην τραγική επέτειο των είκοσι ετών από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, που θα προηγηθεί πριν τη διεξαγωγή των MTV Video Music Awards 2021.

Η τελετή απονομής της περσινής διοργάνωσης ήταν προγραμματισμένο αρχικά να λάβει χώρα στο «Barclays Center», όμως τα MTV Video Music Awards 2020 αναγκάστηκαν λόγω της πανδημίας να στήσουν μία απομακρυσμένη εκδήλωση. Οι εμφανίσεις των καλλιτεχνών γυρίστηκαν σε διάφορες τοποθεσίες της Νέας Υόρκης, αλλά και σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες και η Σεούλ.

Πηγή:hitchannel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist