Τίτλοι τέλους στον αρραβώνα του Liam Payne και της Maya Henry

Written by on June 10, 2021

«Δεν ήταν ωραίο, αλλά έπρεπε να συμβεί».

Ο Liam Payne έδωσε τίτλους τέλους στον αρραβώνα του με τη Maya Henry.

Ο 27χρονος τραγουδιστής και το 20χρονο μοντέλο γνωρίστηκαν το 2018, λίγο μετά το χωρισμό του Liam Payne με την Cheryl Cole και αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2020.

Ωστόσο ο Liam Payne επιβεβαίωσε στο podcast «Diary of a CEO» του Steven Bartlett ότι έχει χωρίσει με τη Maya Henry και υποστήριξε ότι έπρεπε να «δουλέψει με τον εαυτό του» καθώς ένιωθε ταραγμένος στη σκέψη ότι «πληγώνει τους ανθρώπους».

«Αυτό που αισθάνομαι περισσότερο από οτιδήποτε σε αυτό το σημείο είναι ότι είμαι περισσότερο απογοητευμένος από τον εαυτό μου που συνεχίζει να πληγώνω ανθρώπους. Αυτό με ενοχλεί. Απλώς δεν ήμουν πολύ καλός στις σχέσεις», εξήγησε ο πρώην αστέρας των One Direction.

«Και ξέρω ποιο είναι το μοτίβο μου στις σχέσεις σε αυτό το σημείο. Δεν είμαι πολύ καλός σε αυτά, οπότε πρέπει απλώς να δουλέψω με τον εαυτό μου πριν τον φέρω σε επαφή με κάποιον άλλο», ανέφερε.

Ο Liam Payne αποκάλυψε επίσης ότι αισθάνεται πιο ευτυχισμένος που δεν έχει κάποια σχέση αυτή τη στιγμή και δήλωσε ότι ελπίζει να μάθει από τα προηγούμενα ειδύλλιά του.

«Αυτό συνέβη με την τελευταία μου σχέση. Απλώς δεν δίνουν άλλο πια μια πολύ καλή εκδοχή του εαυτού. Νιώθω καλύτερα τώρα. Δεν ήταν ωραίο που έκανα αυτό που έκανα, αλλά έπρεπε να συμβεί. Ένας γλυκανάλατος τρόπος να το πω είναι ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο», είπε.

«Ελπίζω να είναι ευτυχισμένη», πρόσθεσε ο Liam Payne για την πρώην σύντροφό του.

Πηγή:hitchannel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist