Συνελήφθη ο Chris Brown μετά το τέλος συναυλίας του

Written by on July 9, 2018

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Chris Brown αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας του και τον συνέλαβαν.

Ο Chris Brown συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας που πραγματοποίησε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το «TMZ» αναφέρει ότι Αμερικανός καλλιτέχνης συνελήφθη εξαιτίας ενός εντάλματος που είχε εκδοθεί από μία κοντινή πολιτεία της Φλόριντα.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το περιεχόμενο του εντάλματος σύλληψης, όμως ήταν αρκετό για να περάσουν οι αστυνομικοί χειροπέδες στον Chris Brown και να τον μεταφέρουν στο τμήμα.

Οι άνδρες της αστυνομίας περίμεναν να τελειώσει η συναυλία του 29χρονου τραγουδιστή στο «Coral Sky Amphitheatre» του West Palm Beach και μετέπειτα τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο περιπολικό.

Παρότι είχε απασχολήσει έντονα την επικαιρότητα στο παρελθόν, ειδικά με τον ξυλοδαρμό της (τότε συντρόφου του) Rihanna το 2009, ο Chris Brown κρατά πλέον χαμηλούς τους τόνους.

Αυτό το διάστημα η προσοχή του είναι στραμμένη στην περιοδεία «Heartbreak On A Full Moon Tour», στην οποία πλαισιώνεται από τους 6LACK, H.E.R. και Rich the Kid.

Σύμφωνα με δηλώσεις από το γραφείο του σερίφη στην κομητεία του Hillsborough, η οποία βρίσκεται περίπου 240 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Palm Beach, το ένταλμα σύλληψης αφορούσε μία επίθεση σε κακουργηματικό βαθμό που έγινε στις 17 Απριλίου 2017.

Το «ABC Action News» μεταφέρει ότι ο Chris Brown συνελήφθη επειδή φέρεται ότι γρονθοκόπησε το φωτογράφο Bennie L. Vines κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην Τάμπα, για το οποίο είχε αμειφθεί ώστε να παρευρεθεί.

Οι τελευταίες αναφορές υποστηρίζουν ότι ο Chris Brown αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 2.000 δολαρίων.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist