Στο νοσοκομείο η Camila Cabello με αφυδάτωση

Written by on May 24, 2018

Το επιβαρυμένο επαγγελματικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών εξάντλησε την Camila Cabello.

Η Camila Cabello χρειάστηκε να νοσηλευθεί αμέσως μετά την εμφάνισή της μαζί με τον Pharrell Williams στη σκηνή των Billboard Music Awards 2018, την Κυριακή 20 Μαΐου.

Όπως αποκάλυψε η νεαρή τραγουδίστρια σε ένα μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter, εμφάνισε συμπτώματα αφυδάτωσης έπειτα από την ολοκλήρωση της τελετής απονομής, η οποία έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας.

Οι ιατροί συνέστησαν στην Camila Cabello να ξεκουραστεί και για το λόγο αυτό δε θα τραγουδήσει στην επόμενη προγραμματισμένη συναυλία του «Reputation Stadium Tour», όπου πλαισιώνει την Taylor Swift. Η περιοδεία κάνει στάση στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών την Τρίτη 22 Μαΐου, ωστόσο η ανερχόμενη pop star θα απουσιάζει.

«Μετά την εμφάνισή μου στα Billboard Music Awards, αισθανόμουν πραγματικά άρρωστη και κατέληξα στο νοσοκομείο για να με εξετάσουν», εξήγησε η Camila Cabello.

«Έκαναν πολλές εξετάσεις και όλα είναι καλά, αλλά η διάγνωση ήταν βασικά αφυδάτωση και έχω επίσης χαμηλό πυρετό. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει πραγματικά να ξεκουραστώ, αλλιώς δε θα γίνω καλύτερα», υπογράμμισε.

«Συγγνώμη που σας απογοητεύω παιδιά. Υπόσχομαι ότι θα επανορθώσω το συντομότερο δυνατό», συνέχισε. «Υποθέτω ότι μερικές φορές πιέζω τον εαυτό μου πάρα πολύ σκληρά, υπόσχομαι ότι θα τον φροντίζω καλύτερα.»

Στη σκηνή των Billboard Music Awards παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η ολοκαίνουρια συνεργασία της Camila Cabello με τον Pharrell Williams στο «Sangria Wine», αλλά και το smash hit «Havana».

Η 21χρονη τραγουδίστρια ήταν υποψήφια για τέσσερα βραβεία και κέρδισε ένα, για το «Billboard Chart Achievement», ο νικητής του οποίου αποφασίστηκε με την ψήφο του κοινού.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist