Ριζικές αλλαγές για τη Miley Cyrus

Written by on February 2, 2018

Καινούριο κεφάλαιο θέλει να ανοίξει στη διαδρομή της η Miley Cyrus, σύμφωνα με τα σενάρια.

Η Miley Cyrus είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στον παλιό εαυτό της, καλύτερη από ποτέ. Για το λόγο αυτό, φέρεται διατεθειμένη να προβεί σε ριζικές αλλαγές στην καριέρα της.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες ώρες στη σφαίρα του διαδικτύου, είναι πιθανό η τραγουδίστρια να αποχωρήσει από την RCA Records της Sony Music, στην οποία βρίσκεται από το 2013 και να ενταχθεί στο δυναμικό της Capitol Records, μέλος του ομίλου της Universal Music.

Αυτή την εβδομάδα, η Miley Cyrus εμφανίστηκε μαζί με τον Elton John στη σκηνή των εξηκοστών Βραβείων Grammy, σε ένα αφιέρωμα προς τιμήν του κορυφαίου πιανίστα και τραγουδιστή.

Μετά το πέρας της τελετής απονομής, η 25χρονη Αμερικανίδα δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα μία σειρά από παρασκηνιακές φωτογραφίες, γράφοντας στις λεζάντες τη φράση: «Bitch is Back». Το μήνυμα ενθουσίασε το κοινό και σίγουρα υποδήλωσε ότι το πέρασμα από την country – folk μουσική ήταν μάλλον παροδικό.

Εξάλλου, το τελευταίο άλμπουμ της Miley Cyrus που έφερε τον τίτλο «Younger Now» και κυκλοφόρησε στα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, δεν κατόρθωσε να ικανοποιήσει τη μεγαλύτερη μερίδα των θαυμαστών της. Η εμπορική απήχηση του δίσκου δεν ήταν η αναμενόμενη, καταγράφοντας έξι(!) φορές μικρότερες πωλήσεις σε σύγκριση με το «Bangerz» (2013).

Η είδηση για το άδοξο και πρόωρο τέλος του «Younger Now» δεν αποτέλεσε έκπληξη και τελικά ίσως είναι άλλη μία ένδειξη ότι έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο της pop star με την RCA Records. Η προώθηση του άλμπουμ εγκαταλείφθηκε μετά το δεύτερο single, το ομότιτλο τραγούδι.

Στην περίπτωση που η Miley Cyrus προσχωρήσει στην Capitol Records, τότε θα βρεθεί υπό την ίδια σκεπή με τους Katy Perry, Sam Smith, Liam Payne, Niall Horan και όχι μόνο. Ευρύτερα, στη Universal Music -τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στον πλανήτη- ανήκουν οι μεγαλύτεροι αστέρες της μουσικής, όπως οι Taylor Swift, Rihanna, Justin Bieber, Selena Gomez, Lady Gaga, Eminem, Jay-Z και αρκετοί ακόμη.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist