Ρεκόρ τηλεθέασης για την Rihanna

Written by on February 21, 2023

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox αποκάλυψε τα νούμερα τηλεθέασης για το Super Bowl 2023, συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού στατιστικού για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Rihanna στο ημίχρονο του αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα.
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τόσο από τα δεδομένα της Nielsen Fast National όσο και από την Adobe Analytics, όπως αναφέρει το Fortune, την εμφάνιση της Rihanna στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 118,7 εκατομμύρια θεατές.
Πρόκειται επίσημα για το δεύτερο πιο δημοφιλές Halftime Show του Super Bowl όλων των εποχών, μετά την εμφάνιση της Katy Perry το 2015, η οποία εξακολουθεί να κατέχει το ρεκόρ με μέσο όρο 121 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Επιπλέον, η εμφάνιση της Rihanna ξεπέρασε τη συνολική τηλεθέαση του ίδιου του Super Bowl, στο οποίο οι Kansas City Chiefs νίκησαν τους Philadelphia Eagles και αναδείχθηκαν πρωταθλητές του NFL για τη φετινή σεζόν.
Τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 113 εκατομμύρια τηλεθεατές, αριθμός που συνιστά το τρίτο Super Bowl με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία μετά το 2015 (114 εκατομμύρια τηλεθεατές) και το 2022 (112 εκατομμύρια τηλεθεατές).

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist