Πώς αντέδρασε η Selena Gomez στον αρραβώνα του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin;

Written by on July 9, 2018

Η Selena Gomez πέρασε ένα ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο, αδιαφορώντας για τον Justin Bieber.

Η Selena Gomez δεν ασχολήθηκε με τα δημοσιεύματα για τον αρραβώνα του Justin Bieber με τη Hailey Baldwin.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πέρασε το Σαββατοκύριακο κάνοντας κρουαζιέρα στα νερά της Νέας Υόρκης, ενώ ο πρώην αγαπημένος της βρισκόταν στις Μπαχάμες και έκανε πρόταση στο νέο του έρωτα.

Διάφορα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, δείχνουν τη Selena Gomez σε ένα πολυτελές σκάφος, φορώντας ένα μπικίνι με γαλάζιο και άσπρο χρώμα.

Η αστέρας της pop απολάμβανε τον ήλιο καθώς το σκάφος στο οποίο επέβαινε περνούσε δίπλα από το άγαλμα της ελευθερίας, ενώ οι φίλοι της βούτηξαν στη θάλασσα.

Η σχέση με τον Justin Bieber είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στη Selena Gomez, τόσο συναισθηματικά όσο και εντάσεις με τη μητέρα της, τη Mandy Teefey, η οποία διαφωνούσε με την ερωτική επανασύνδεση των δύο διάσημων καλλιτεχνών.

Παρόλο που τον προηγούμενο Μάρτιο η Selena Gomez ανάρτησε ένα τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του Justin Bieber, τις επόμενες ημέρες διαδόθηκαν οι φήμες ότι το ζευγάρι χωρίζει ξανά.

«Η εστίαση της Selena αυτή τη στιγμή είναι στον εαυτό της, 100%», είχε σχολιάσει μία πηγή το Μάιο.

Το άτομο είχε προσθέσει ότι παρά το χωρισμό με τον Justin Bieber, στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε μαζί του ούτε με τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η σχέση τους.

«Θα είναι πάντα απίστευτα σημαντικοί ο ένας για τον άλλον, όμως γνωρίζουν και οι δύο ότι αυτή τη στιγμή η Selena δεν επιθυμεί να είναι σε μία σοβαρή σχέση, ειδικά σε μία που της προκαλεί άγχος και δράμα στη ζωή της», είχε ειπωθεί τότε.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist