«Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με τον Ed Sheeran»

Written by on June 14, 2018

Την πεποίθησή του ότι ο Ed Sheeran θα συνεχίσει να βελτιώνεται εξέφρασε ένας μουσικός που έχει συνεργαστεί στενά μαζί του.

Ο Johnny McDaid των Snow Patrol προβλέπει ότι ο Ed Sheeran θα κατορθώσει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στην καριέρα του.

Ο Βορειο-Ιρλανδός καλλιτέχνης, ο οποίος έχει συνυπογράψει τα smash hits «Shape Of You» και «Photograph» και άλλα τραγούδια του Sheeran, παραδέχθηκε ότι 27χρονος Βρετανός τον εκπλήσσει διαρκώς επειδή ξεπερνά συνεχώς τα όρια στη μουσική βιομηχανία και κάθε χρόνο γίνεται δυνατότερος.

Μιλώντας στο «BANG Showbiz», είπε: «Νομίζαμε ότι είχε γίνει όσο μεγαλύτερος μπορούσε την προηγούμενη χρονιά, όμως θα πρέπει απλά να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τον Ed, επειδή με εκπλήσσει συνεχώς.»

«Είμαι υπερήφανος για εκείνον για το ποιος είναι σαν καλλιτέχνης και σαν ανθρώπινο ον. Τον αγαπάω και νομίζω ότι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί επειδή θα συνεχίσει να επιστρέφει με μουσική που έχει ακόμα περισσότερη καρδιά και ψυχή (μέσα της).»

Ο Ed Sheeran φαίνεται ότι θα είναι πολύ απασχολημένος το επόμενο διάστημα, καθώς ο Lionel Richie αποκάλυψε πρόσφατα ότι 27χρονος hitmaker του ζήτησε να συναντηθούν στο στούντιο για να γράψουν και να ηχογραφήσουν μαζί τραγούδια.

«Είχα μείνει άφωνος όταν τον συνάντησα απόψε. Ήταν ο Ed εκεί πέρα, με κοιτούσε και τον κοιτούσα κι εγώ. Ήταν μία αμοιβαία εκδήλωση θαυμασμού», είχε πει ο 68χρονος Αμερικανός. «Είναι σε περιοδεία και βρίσκομαι κι εγώ σε περιοδεία, αλλά θα συμβεί», υπογράμμισε για τη συνεργασία τους.

Πριν λίγες ημέρες, ο Ed Sheeran βραβεύθηκε στα Ivor Novello Awards 2018 ως «Τραγουδοποιός της Χρονιάς», με τον Eric Clapton να του απονέμει το περίβλεπτο βραβείο.

Ο Sheeran ευχαρίστησε με τη σειρά του το θρυλικό τραγουδιστή και μουσικό που του έδωσε έμπνευση να μάθει να παίζει κιθάρα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist