Ο ZAYN κυκλοφορεί το νέο single «Fingers»

Written by on October 23, 2018

Με μία ερωτική μπαλάντα επανέρχεται ο ZAYN.

Ο ZAYN κυκλοφορεί ένα νέο single με τον τίτλο «Fingers» και προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του πολυαναμενόμενου δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του.

Ο 25χρονος τραγουδιστής έχει θέσει το κοινό του σε καθεστώς αναμονής για το διάδοχο του «Mind Of Mine», το οποίο κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2016 από την RCA Records / Sony Music.

Τον κύκλο της για τη νέα δισκογραφική δουλειά του ZAYN έχει ανοίξει το υπέροχο «Dusk Till Dawn», με τη συμμετοχή της Sia στα φωνητικά και στη δημιουργία, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα τη μεγαλύτερη ξένη επιτυχία στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες.

Το τραγούδι έχει συμπληρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 14 εβδομάδων παραμονής στην πρώτη θέση του διεθνούς Airplay Chart της χώρας μας.

Στην πορεία, ο ZAYN παρουσίασε το αισθησιακό «Let Me», το ερωτικό «Entertainer» το funky ξεφάντωμα του «Sour Diesel» και τη συνεργασία με τον Timbaland στο «Too Much».

Η συνέχεια δίνεται με το έκτο κατά σειρά single που μοιράζεται το πρώην μέλος των One Direction.

Το επόμενο τραγούδι του ZAYN φέρει τον τίτλο «Fingers» και το συνυπογράφει ο ίδιος μαζί με τους Alex Oriet και David Phelan, οι οποίοι συγκροτούν το δίδυμο των Saltwives και έχουν επιμεληθεί επίσης την παραγωγή.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist