Ο Zayn κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Sour Diesel»

Written by on July 19, 2018

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες διασκευές, ο Zayn με επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single.

Ο Zayn κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Sour Diesel» και παρασύρει σε ένα funky ξεφάντωμα.

Το τελευταίο διάστημα, ο Βρετανός τραγουδιστής έχει επιδοθεί σε μία σειρά διασκευών (covers) σε επιλεγμένα τραγούδια που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα εποχών.

Ξεκίνησε με μία επίσκεψη στο 2003 για να παρουσιάσει τη δική του εκτέλεση στο «Me, Myself & I» της Beyoncé, στη συνέχεια μας μετέφερε πίσω στο 1961 με μία τρυφερή διασκευή στο κλασικό «Can’t Help Falling In Love» του Elvis Presley και μετά πήδησε στο 2013, επιλέγοντας το «Bed Peace» της Jhené Aiko με τη συμμετοχή του Childish Gambino.

Σε καθεμία από τις διασκευές αυτές, ο Zayn τόνιζε ότι το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ είναι καθ’ οδόν από την RCA Records / Sony Music.

Ο 25χρονος καλλιτέχνης κυκλοφορεί το εκρηκτικό «Sour Diesel». Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι που προμηνύει τη νέα δισκογραφική δουλειά του, μετά τη συνάντηση με τη Sia στο υπέροχο «Dusk Till Dawn», που είναι στο Νο1 του διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, το αισθησιακό «Let Me» και το ερωτικό «Entertainer».

Το «Sour Diesel» είναι μία pop δημιουργία με funky πινελιές, την οποία ο Zayn έχει συνυπογράψει με τους Malay και Rob Cavallo.

Ο Zayn διηγείται μία ενιαία ιστορία μέσω των κινηματογραφικών video clip που οπτικοποιούν τα νέα τραγούδια του. Η συναρπαστική περιπέτεια στο σκοτεινό κόσμο της νύχτας ξεκίνησε από το μουσικό βίντεο του «Dusk Till Dawn», προχώρησε με το «Let Me» και το «Entertainer» και αναμένεται να συνεχιστεί στο «Sour Diesel».

Προς το παρόν, το video clip για το νέο τραγούδι του Zayn είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στο Apple Music και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist