Ο Zayn διασκευάζει το «Can’t Help Falling In Love» του Elvis Presley

Written by on July 9, 2018

Μετά την Beyoncé, ο Zayn τραγουδά Elvis Presley.

Ο Zayn μοιράζεται άλλη μία διασκευή – έκπληξη και τονίζει ξανά ότι το δεύτερο άλμπουμ του είναι καθ’ οδόν.

Μερικές ημέρες μετά την παρουσίαση της δικής του εκτέλεσης στο «Me, Myself & I» της Beyoncé, πηγαίνει πίσω το χρόνο κατά πολλές δεκαετίες και αυτή τη φορά επιλέγει να τραγουδήσει μία από τις πιο διάσημες και ρομαντικές επιτυχίες του Elvis Presley.

Το «Can’t Help Falling In Love» κυκλοφόρησε το 1961 στο άλμπουμ «Blue Hawaii» του «Βασιλιά», το οποίο περιείχε τα τραγούδια της ομότιτλης κινηματογραφικής ταινίας που προβλήθηκε την ίδια χρονιά με πρωταγωνιστή τον Elvis.

Η μελωδία του «Can’t Help Falling In Love» έχει βασιστεί ««Plaisir d’amour» του Jean-Paul-Égide Martini από το 1784.

Τις επόμενες δεκαετίες, το τραγούδι διασκευάστηκε από πολλούς καλλιτέχνες, όπως οι U2, η Britney Spears, ακόμα και οι twenty one pilots.

Το «Rolling Stone» έχει κατατάξει το «Can’t Help Falling In Love» ως το πέμπτο καλύτερο τραγούδι του Elvis Presley.

Σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού δίσκο του, το «Mind Of Mine» το Μάρτιο του 2016, ο Zayn έχει ανοίξει το επόμενο κεφάλαιο με τρία καινούρια τραγούδια.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία γνώρισε η συνάντηση του Zayn με τη Sia στο «Dusk Till Dawn», το video clip του οποίου έχει προβληθεί πάνω από 958 εκατομμύρια φορές μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι αγκαλιάστηκε θερμά στην Ελλάδα, όπου μόλις κατέκτησε την πρώτη θέση του διεθνούς airplay chart.

Στην πορεία, ο Zayn παρουσίασε τα δύο νέα singles «Let Me» και «Entertainer», στα video clip των οποίων συνεχίστηκε η ιστορία του «Dusk Till Dawn», που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist