Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ «Wonder»

Written by on December 4, 2020

Το «Wonder» συστήνει μια ωριμότερη εκδοχή του Shawn Mendes.

 

Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ του «Wonder».

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Καναδός τραγουδιστής έχει καταφέρει να διαγράψει μια πραγματικά εκπληκτική πορεία με πάνω από 20 εκατομμύρια πωλήσεις σε άλμπουμ και 175 εκατομμύρια πωλήσεις σε singles, περίπου 50 δισεκατομμύρια streams και πάνω από 8 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Από ίνδαλμα της νεολαίας εξελίχθηκε με προσεκτικές επιλογές σε έναν ενήλικο καλλιτέχνη. Παρ’ όλα αυτά το «Wonder», το τέταρτο προσωπικό άλμπουμ του, είναι ο ήχος ενός καλλιτέχνη που συνεχίζει να ανακαλύπτει τον εαυτό του.

Έχοντας γράψει ή συνυπογράψει κάθε τραγούδι στο δίσκο, ο Shawn Mendes εξερευνά τα αληθινά συναισθήματά του μέσα από ένα συναρπαστικό συνδυασμό του νεανικού πάθους και της αγωνίας της ενήλικης ζωής, ο οποίος αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στον αμφίσημο τίτλο του «Wonder» (θαύμα / αναρωτιέμαι).

Το διακριτό απαλό άγγιγμα του Shawn Mendes εμπλουτίζεται με μεγαλειώδεις ενορχηστρώσεις και το αποτέλεσμα μια συλλογή 14 προσωπικών τραγουδιών, μια συλλογή που αντικατοπτρίζει μία ωριμότερη εκδοχή του Shawn Mendes.

Προάγγελοι του άλμπουμ «Wonder» ήταν το ευαίσθητο αλλά και δυναμικό ομότιτλο τραγούδι, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του Οκτωβρίου και συνοδεύτηκε από ένα εκπληκτικό music video, καθώς το υπέροχο ντουέτο του Shawn Mendes με τον Justin Bieber στο «Monster».

Ο Shawn Mendes θα γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του με μια livestream φιλανθρωπική συναυλία υπό τον τίτλο «Wonder: The Experience» που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του pop star στο YouTube στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου, σε ώρα Ελλάδας.

Το άλμπουμ «Wonder» κυκλοφορεί από την Island Records / Universal Music τόσο ψηφιακά όσο και σε ποικιλία φυσικών εκδόσεων.

Μεταξύ τους στάνταρ CD, πέντε deluxe packages με CDs και διαφορετικές συλλεκτικές κάρτες για ένα παιχνίδι βασισμένο στο άλμπουμ, στάνταρ βινύλιο, διάφανο, ασημί και μπλε βινύλιο με αφίσα, κασέτα και σε περιορισμένη έκδοση με CD, κάρτες και βιβλίο 160 σελίδων που περιλαμβάνει καταχωρήσεις από το ημερολόγιο του Mendes και αποκλειστικές φωτογραφίες, παρασκηνιακά στιγμιότυπα κ.ά.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist