Ο Lil Nas X συμμαχεί με τον RM των BTS στο «Seoul Town Road»

Written by on July 26, 2019

Η Ατλάντα συνδέεται απευθείας με τη Σεούλ στο καινούργιο remix για το απόλυτο smash hit της χρονιάς.

Ο Lil Nas X συμμαχεί με τον RM των BTS στο single «Seoul Town Road», ένα ακόμα remix της σαρωτικής επιτυχίας του «Old Town Road» που κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music.

Ο Αμερικανός ράπερ που ταρακούνησε συθέμελα τη μουσική βιομηχανία σε παγκόσμιο επίπεδο συναντά τον αρχηγό του K-pop συγκροτήματος που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το «Old Town Road» ανέδειξε τον Lil Nas X στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα και μέσα σε λίγους μήνες έχει προλάβει καταχωρηθεί μία για πάντα στα βιβλία της μουσικής ιστορίας.

Το απόλυτο smash hit της φετινής χρονιάς έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ παραμονής στο Νο. 1 του αμερικανικού «Billboard Hot 100» και έχει μπροστά του τη μοναδική ευκαιρία να σημειώσει μία ανεπανάληπτη επίδοση, στην περίπτωση που συμπληρώσει 17 συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή της συγκεκριμένης κατάταξης.

Ο Lil Nas X έχει κρατήσει ζωντανό και αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με έξυπνες κινήσεις τακτικής που βασίζονται στη δημιουργία πολλαπλών βίντεο και συνεχόμενων remixes για το «Old Town Road».

Αδιαμφισβήτητα τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε το remix με τη συμμετοχή του καταξιωμένου Billy Ray Cyrus, το οποίο διαθέτει αθροιστικά πάνω από 682 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και σχεδόν 525 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Το «Old Town Road» χάρισε επίσης στον Lil Nas X οκτώ υποψηφιότητες στα MTV Video Music Awards 2019, μεταξύ των οποίων για το «Βίντεο της Χρονιάς», το «Τραγούδι της Χρονιάς», την «Καλύτερη Συνεργασία» και για τον «Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist