Ο Khalid συναντά τον A Boogie Wit Da Hoodie στο «Right Back»

Written by on August 6, 2019

Το «Right Back» είναι το επόμενο single του Khalid.

Ο πολυπλατινένιος Khalid κυκλοφορεί μία ολοκαίνουργια έκδοση του τραγουδιού «Right Back», στην οποία συναντά τον ανερχόμενο ράπερ A Boogie Wit Da Hoodie.

Το «Right Back» είναι ένα από τα 17 τραγούδια που συνθέτουν το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του 21χρονου καλλιτέχνη, το «Free Spirit» που κυκλοφόρησε στις αρχές Απριλίου από την RCA Records / Sony Music και πραγματοποίησε επιτυχημένο ντεμπούτο στην πρώτη θέση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο A Boogie Wit Da Hoodie έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένους δίσκους, το «The Bigger Artist» το 2017 που έφτασε στο No. 4 της Αμερικής και το «Hoodie SZN» στην εκπνοή του 2018, το οποίο κατέλαβε την κορυφή του «Billboard 200».

Μολονότι το «Right Back» διέθετε εξ αρχής όλες τις προδιαγραφές μίας επιτυχίας, ο Khalid ένιωσε ότι ο A Boogie Wit Da Hoodie θα αποτελούσε την ουσιώδη προσθήκη που θα απογείωνε το τραγούδι.

Μετά το smash single «Talk» που βρέθηκε στο Νο. 1 των Pop, Rhythm και Urban airplays, αλλά και του «Radio Songs Charts» στις ΗΠΑ, το «Right Back» είναι το δεύτερο επίσημο single του άλμπουμ «Free Spirit».

Η συνεργασία του Khalid και του A Boogie Wit Da Hoodie συνοδεύεται από ένα νέο music video σε σκηνοθεσία του Director X (Drake, Rihanna, ZAYN) και παραγωγή του Taj Critchlow.

Με την παραγωγή του «Right Back» έχουν ασχοληθεί οι StarGate, Mike Riley, Denis Kosiak και Charlie Handsome.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist