Ο Justin Bieber μας βάζει στα παρασκήνια του επερχόμενου single «Honest» με το «I Feel Funny»

Written by on May 5, 2022

Το «I Feel Funny» γυρίστηκε στα παρασκήνια του music video για το επερχόμενο single του Justin Bieber με τίτλο «Honest».

Ο Justin Bieber αιφνιδίασε τους θαυμαστές του κυκλοφορώντας την Τετάρτη 27 Απριλίου ένα σύντομο τραγούδι με τον τίτλο «I Feel Funny».

Το «I Feel Funny» συνοδεύεται από ένα χιουμοριστικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Cole Bennett, το οποίο ακολουθεί τον Justin Bieber στα παρασκήνια των γυρισμάτων του music video, για το επερχόμενο νέο single του «Honest».

«Ο Justin μου έστειλε τυχαία αυτό το τραγούδι μία μέρα και μου είπε: “Μήπως να κάνουμε ένα βίντεο για αυτό; Αυτό το τραγούδι θα πάει κατευθείαν στο νούμερο 1”», θυμάται ο Cole Bennett σε δήλωσή του.

«Αστειευόμασταν να κάνουμε ένα βίντεο για αυτό το τραγούδι, αλλά ποτέ δεν το κάναμε. Λίγες εβδομάδες αργότερα κάναμε λίγα επιπλέον γυρίσματα για ένα βίντεο που είχαμε γυρίσει πρόσφατα, αλλά δεν είχαμε τελειώσει ποτέ (“Honest”)», συνεχίζει.

«Είχαμε λίγο χρόνο να αλλάζουμε από σκηνή σε σκηνή. Έτσι, πήγα στο τροχόσπιτό του και του είπα: “Θυμάσαι εκείνο το τραγούδι που μου έστειλες; Ας γυρίσουμε ένα βίντεο γι’ αυτό στο τηλέφωνό μου ανάμεσα στα γυρίσματα του πραγματικού βίντεο”», εξηγεί.

Ο Justin Bieber περιφέρεται μέσα στο τρέιλερ, καλύπτοντας το πρόσωπό του  κατά τη διάρκεια του μισού βίντεο. Μία σύντομη εμφάνιση κάνει και ο ράπερ και τραγουδιστής Don Toliver με τον οποίον συνεργάστηκε ο αστέρας της pop στο single «Don’t Go» του Skrillex τον Αύγουστο του 2021.

Το «I Feel Funny», ένα κομμάτι διάρκειας μόλις 1 λεπτού και 26 δευτερολέπτων, είναι μία ηχητική απομάκρυνση από το pop ύφος του Justin Bieber και ένα άλμα στο minimal hip-hop.

Είναι μία πρόγευση όσων πρόκειται να ακολουθήσουν και αντιπροσωπεύει το ανανεωμένο υλικό του μετά το «Justice» του 2021, το οποίο το ίδιο και τα τραγούδια του έλαβαν συνολικά 8 υποψηφιότητες Τα πρόσφατα Βραβεία Grammy 2022.

O Justin Bieber συνεχίζει αυτή τη στιγμή την τεράστια παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour». Η περιοδεία ξεκίνησε τον προηγούμενο Φεβρουάριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2023 μετά από 119 συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Πηγή:hitchannel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist