Ο Justin Bieber θα υποδυθεί το θεό Έρωτα της ελληνικής μυθολογίας

Written by on June 6, 2018

Ο φτερωτός θεός Έρως βρίσκει τη φωνή του στον Justin Bieber.

Ο Justin Bieber θα σας χτυπήσει με τα βέλη του Έρωτα.

Ο Καναδός αστέρας της pop πρόκειται να δανείσει τη φωνή του στον ομώνυμο χαρακτήρα της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Cupid» (Έρως), σε παραγωγή των Mythos Studios.

«Όταν ήρθε αυτό το project στον Justin, ενθουσιάστηκε αμέσως με τη συμμετοχή του. Ευτυχώς για εμάς, όπως και ο Έρως, (ο Bieber) γνωρίζει κάποια πράγματα για την αγάπη και την αταξία», ανέφερε στο δελτίο τύπου ο Scooter Braun, συνιδρυτής των Mythos Studios και μάνατζερ του Justin Bieber.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο φτερωτός θεός Έρως, που εμφανίζεται πάντα οπλισμένος με ένα τόξο και ένα βέλος, είναι ο γιος της Αφροδίτης (της θεάς της ομορφιάς) και του Άρη (του θεού του πολέμου).

«Τόσο εγώ όσο και ο Scooter έχουμε μία διαχρονική αγάπη για τη μυθολογία και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τον Justin για να φέρουμε στον κόσμο την εκπληκτική, μαγική ιστορία του Έρωτα», σχολίασε ο David Maisel, ο έτερος συνιδρυτής των Mythos Studios.

Ο David Maisel έχει διατελέσει πρόεδρος των Marvel Studios και ήταν παραγωγός blockbuster ταινιών όπως το πρώτο και δεύτερο «Iron Man», «The Incredible Hulk», «Captain America: The First Avenger», «Thor» κ.ά., ενώ ήταν εκείνος που συμφώνησε την πώληση της εταιρείας στην Disney έναντι του αστρονομικού ποσού των τεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Justin Bieber επιβεβαίωσε την είδηση με μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Ιnstagram, γράφοντας μόνο το hashtag #cupidmovie.

hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist