Ο G-Eazy παρουσιάζει το καινούριο single «Drop»

Written by on July 5, 2018

Το «Drop» είναι μία συνεργασία του G-Eazy με τον Blac Youngsta και τον BlocBoy JB.

Ο G-Eazy συνεχίζει να κυκλοφορεί νέα τραγούδια.

Πριν ένα μήνα, με αφορμή τα 29α γενέθλιά του, ο Αμερικανός ράπερ μοιράστηκε ένα νέο EP με τον τίτλο «The Vault» και περιεχόμενο τρία τραγούδια – συνεργασίες.

Πριν το EP, ο G-Eazy έβαλε το δικό του λιθαράκι στο soundtrack της επερχόμενης κινηματογραφικής ταινίας «Uncle Drew» με το τραγούδι «1942», όπου συνέβαλε ο έμπειρος Yo Gotti και ο νεοεμφανιζόμενος YBN Nahmir.

Όλα αυτά, πριν συμπληρωθούν έξι μήνες από την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ του, το χρυσό «The Beautiful & Damned» που έγινε πραγματικότητα το Δεκέμβριο του 2017 και μεταξύ άλλων περιελάμβανε την αγαπημένη επιτυχία «Him & I» με τη Halsey, το «No Limit» με τον A$AP Rocky και την Cardi B και το «Sober» με τον Charlie Puth.

Στις αρχές Ιουνίου, ο 29χρονος συμμετείχε στο νέο single «Reverse» του Vic Mensa, στο οποίο την παραγωγή είχε κάνει ο Marshmello.

Ο G-Eazy, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Gerald Earl Gillum, επιστρέφει με άλλο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, κρατώντας κολλημένο το πόδι στο γκάζι.

Το νέο single έχει τον τίτλο «Drop» και προσκεκλημένοι είναι ο Blac Youngsta και ο BlocBoy JB, δύο ράπερ που προέρχονται από το Μέμφις του Τενεσί.

Την παραγωγή στο «Drop» έχουν φροντίσει ο Marii Beatz και ο Hitmaka.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist