Ο Ed Sheeran κυκλοφορεί νέο άλμπουμ γεμάτο από συνεργασίες – έκπληξη

Written by on May 23, 2019

Καλλιτέχνες που θαυμάζει θα συναντήσει ο Ed Sheeran στο νέο άλμπουμ του.

Ο Ed Sheeran ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου άλμπουμ που θα αποτελείται αποκλειστικά από συνεργασίες – έκπληξη.

«Πριν υπογράψω [δισκογραφικό συμβόλαιο] το 2011 έκανα ένα EP που ονομαζόταν “No.5 Collaborations Project”. Έκτοτε, ήθελα πάντα να κάνω άλλο ένα, έτσι άρχισα το Νο. 6 στο laptop μου όταν ήμουν σε περιοδεία πέρυσι», περιγράφει.

«Είμαι τεράστιος θαυμαστής όλων των καλλιτεχνών με τους οποίους έχω συνεργαστεί και ήταν μεγάλη διασκέδαση η δημιουργία του άλμπουμ», συμπληρώνει.

Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα του Ed Sheeran θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου από την Asylum Records / Atlantic Records / Warner Music.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου θα ξεκινήσει η ψηφιακή προ-παραγγελία του άλμπουμ και συγχρόνως θα κυκλοφορήσει το νέο single «Cross Me» με τη συμμετοχή του Chance The Rapper και του PnB Rock.

Το «No.6 Collaborations Project» περιέχει 15 τραγούδια και ισάριθμες συνεργασίες με καλλιτέχνες που θα αποκαλυφθούν σε μελλοντικό χρόνο.

Πρώτο δείγμα αυτής της πολυσυλλεκτικής δισκογραφικής δουλειάς ήταν η απροσδόκητη συνάντηση του Ed Sheeran με τον Justin Bieber στο τραγούδι «I Don’t Care», το οποίο βρίσκεται στο Νο. 3 του ελληνικού Spotify και στο Νο. 5 του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Το «No.6 Collaborations Project» είναι το επόμενο άλμπουμ του Βρετανού καλλιτέχνη μετά τoν πολυπλατινένιο και βραβευμένο με Grammy δίσκο «÷» (Divide) που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017 και περιελάμβανε επιτυχίες που έκαναν θραύση, όπως το «Shape Of You» που μετρά αθροιστικά πάνω από 5 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και το «Perfect» που έχει συγκεντρώσει 2 δισεκατομμύρια επισκέψεις στο video clip του.

Το tracklist του «No.6 Collaborations Project»:

1. Beautiful People
2. South Of The Border
3. Cross Me
4. Take Me Back To London
5. Best Part Of Me
6. I Don’t Care
7. Antisocial
8. Remember The Name
9. Feels
10. Put It All On Me
11. Nothing On You
12. I Don’t Want Your Money
13. 1000 Nights
14. Way To Break My Heart
15. Blow

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist