Ο Ed Sheeran αποσύρεται από τις ζωντανές εμφανίσεις

Written by on August 30, 2019

Τις απαραίτητες ανάσες θα πάρει ο Ed Sheeran μετά το φινάλε της εξαντλητικής περιοδείας του.

Ο Ed Sheeran ολοκλήρωσε την τεράστια – από όλες τις απόψεις – περιοδεία «Divide Tour» σημειώνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ και το επόμενο βήμα του είναι να αποσυρθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις για ένα πολύμηνο διάστημα που θα του επιτρέψει να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Το «Divide Tour» έριξε αυλαία το βράδυ της Τρίτης 27 Αυγούστου με μία συναυλία του τραγουδιστή στο Ίπσουιτς της Μεγάλης Βρετανίας.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Ed Sheeran είπε στο πλήθος ότι αυτή θα ήταν η τελευταία συναυλία «πιθανώς για τους επόμενους 18 μήνες».

Το ιστορικό «Divide Tour», πλέον αποτελεί την περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών, ξεκίνησε το 2007 και Ταξίδεψε σε 46 διαφορετικές χώρες στις οποίες διεξήχθησαν 260 συναυλίες.

Διάφοροι θαυμαστές του Ed Sheeran ερμήνευσαν την ανακοίνωσή του ως πρόθεση να αποσυρθεί οριστικά από τις ζωντανές εμφανίσεις, όμως ο ίδιος ο τραγουδιστής θέλησε να απαντήσει στις φήμες.

«Δεν αποσύρομαι, ο Τύπος είναι υπερβολικά δραματικός. Θα κάνω διάλειμμα για 18 μήνες για να δημιουργήσω άλλο ένα άλμπουμ και να περάσω χρόνο με τις γάτες μου», έγραψε στα stories του λογαριασμού του στο Instagram.

Μετά την αυλαία της περιοδείας, ο Ed Sheeran δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες με την πολυμελή ομάδα του, ευχαριστώντας τους συνεργάτες τους για τη δουλειά τους, για τους οποίους ανέφερε ότι «άφησαν τις ζωές τους για δυόμιση χρόνια και με βοήθησαν να πετύχω τα όνειρά μου».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist