Ο Drake αποκαλύπτει ότι το άλμπουμ «Certified Lover Boy» έχει ολοκληρωθεί!

Written by on July 13, 2021

Το νέο άλμπουμ του Drake βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την κυκλοφορία του.

Ο Drake έχει υποσχεθεί στους θαυμαστές του ότι το έκτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, με τίτλο «Certified Lover Boy», επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον προηγούμενο Ιανουάριο, όμως ένας απρόσμενος τραυματισμός στο γόνατο και η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο ράπερ πήγαν πίσω το χρονοδιάγραμμα.

Ο Καναδός καλλιτέχνης άφησε τους θαυμαστές του κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς σε αναμονή και δεν παρείχε καμία νέα ενημέρωση για τα σχέδιά του σχετικά με την κυκλοφορία του «Certified Lover Boy».

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Drake δήλωσε ότι η νέα δισκογραφική δουλειά του θα αποκαλυφθεί «πριν τα τέλη του καλοκαιριού», ωστόσο δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

Ο Drake έκανε μία εμφάνιση έκπληξη στη ραδιοφωνική εκπομπή «Fry Yiy Friday» του SiriusXM την Παρασκευή 9 Ιουλίου, όπου αναφέρθηκε στη πρόοδο του ιδιαίτερα πολυαναμενόμενου «Certified Lover Boy».

«Ξέρετε, ο θείος Drake επιστρέφει σπίτι για να κάνει τις μίξεις του άλμπουμ», είπε στην εκπομπή, προσθέτοντας ότι «έρχονται πολλά νέα τραγούδια».

Αν και δεν σημείωσε πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μίξεις του άλμπουμ, οι θαυμαστές του Drake είναι πεπεισμένοι ότι η κυκλοφορία του «Certified Lover Boy» δεν αργεί.

Πρόσφατα ο Drake συμμετείχε στο νέο single «Wasting Time» του ανερχόμενου Brent Faiyaz και συνάντησε επίσης τους Migos στο τραγούδι «Havin My Way» του νέου άλμπουμ τους «Culture III» και τη Nicki Minaj στο «Seeing Green» από την επανακυκλοφορία του mixtape του «Beam Me Up Scotty».

Πηγή:hit channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist